20 toukokuuta, 2016

Hellyttävät kissat ♡

Nämä suloiset kissapeilit on juuri päivitetty TÄNNE! Peilit ovat lapsiturvallisia, sillä ne eivät sirpaloidu, vaan peili on pehmeä kauttaaltaan. Peili irroitetaan taustapahvista, jonka jälkeen sen pinnalta poistetaan suojakalvo. Tämän jälkeen pieni tai isompi kissaihminen voi ihastella itseään, tai tarkastaa meikit kirkkaasta näkymästä. :)

Peilien suhteen kävi hieman valitettava juttu sinänsä, että kaikkien painopinta (naama) ei ole ihan priima, vaan niistä saattaa löytyä pieniä virheitä. Tämähän ei käytettävyyteen vaikuta millään tavoin ja olen tämän huomioinut kaikkien peilien hinnassa. Joissain näissä kuvissa saattaa nämä pienet haaleammat läikät, tai siniset pisteet näkyäkin. Mustissa kissoissa, Ragdolleissa ja parissa muussa rodussa tätä ongelmaa ei ole yhdessäkään.

Peilejä on vaihteleva määrä saatavilla, osaa rotua vain yksi kappale ja osaa muutama. Pieni valikoima joka tapauksessa, joten nappaa itsellesi lempparirotu, tai lahjapakettiin miellyttävin lisuke ajoissa! Näitä ei ole enempää tulossa!

Kaupan valikoimasta alkaa löytyä aikamoisen ihania juttuja, joten sieltä voitkin kerätä kaikista kauneimman lahjapaketin kissapeilin ympärille! :)These mega cute child safe mirrors are now stocked up and available HERE. These do not brake and go to pieces and are easy to slip to your wallet or pocket. Great gift for little ones and cat lovers of all age! Very limited quantities!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti