09 toukokuuta, 2016

Pieni kesämekkonen

Ehdinpä eilen äitienpäivänä tehdä yhden ompeluksenkin, nimittäin tämän pienen suloisen mekkosen rakkaalle ystävälleni, naapurille ja lasteni kummille (kyllä, kaikki kolme samassa paketissa!), joka odottaa esikoistaan syntyväksi parin viikon kuluessa. Nyt kun on jonkin sortin mekontekovimma päällä, niin oli jotenkin pakko. Ja onhan se niin ihmeellistä, kun odottaa sitä ensimmäistä lasta ja h-hetki lähestyy. Ei maltettais millään odottaa tätä keijua syntyväksi!

Kankaana Libertyn Garden Wonderland. Aika liikkis pikku mekko vai mitä? :)

I did have time yesterday to make this little cute piece of a dress for my dear friend, neighbor and godmother of my children (yes, all three things!) who is waiting for her first child to be born in the next two weeks. I do remember the mixed feelings from my first pregnancy when the time was near and you could almost already feel the little baby in your hands. So exciting! We can´t wait for this little fairy to be born!

Fabric is THIS.

6 kommenttia:

 1. Todella suloinen mekko ja kangas ❤️ Mikä onni antaa itse tehtyä! Kiitos vielä viime kesän mekosta ja paidasta, ne tulevat ahkeraan käyttöön myös tänä kesänä 😊

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana Anne kommentistasi! ♥ Mietin juuri yhtenä päivänä, että on se suuri onni kun osaa itse tehdä. Harvemmin sitä pysähtyy miettimään, kun se on niin arkipäivää se tekeminen. Kätevää myös juuri tällaisissa tapauksissa. Ihana kuulla, että vaatteet on ollut teillä käytössä ja tykättyjä!! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi suloinen mekko ja kaunis kangas. Kyllä tuo on ihana laittaa pikku keijulle kesällä päälle. On se iso asia kun osaa itse tehdä, minä kun en osaa.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää torstai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Kävin mukavassa blogissasi, kiitos kutsusta! Tyyny ei mene ihan omaan yltiövärikkääseen sisustusmakuuni, joten jätän tällä kertaa arvonnan väliin, mutta varmasti moni muu haluaa sen itselleen enemmän kuin mielellään! :)

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Suloinen mekko tosiaan. Mutta onko tuo taustalla oleva SE ikkuna? Ihanaa toukokuun viikonloppua sinulle, vaikka ehkä sadetta saadaankin. terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se SE ikkuna! Ne on kumpikin nyt meidän parvekkeella valojen reunustamina tunnelmanluojina. :)

   Poista