01 joulukuuta, 2015

Niinan kanssa chillaamassa

Edellistä postausta jatkaen lisään tänne vielä kuvia itse Indiedaysin järjestämästä bloggaajatapahtumasta. Siellä me Niinan kanssa nautittiin elosta ja vapaa-ajasta Helsingin kattojen yllä Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevassa Maxinessa.
Fresita näyttää olevan aika hyvin edustettuna näissä mun kuvissa, mutta oikeesti, Fresita + Blossaglögi jääkylmänä mansikoiden kanssa.. Ihan älyttömän hyvää!! Täytyykin ottaa se pikkujoulujuomaksi ja ehdotella Niinalle treffejä sen ääreen. Niin tuli kiva mieli tätä päivää muistellessa, kun näitä kuvia nyt vihdoin ehdin katselemaan ja läpikäymään.


Päivä alkoi tervetuliaispuheella ja lasilla kuohuvaa, jonka jälkeen saatiin pienet pullot vielä matkaan Pellegrinon kera. Siitä jatkettiin (yllätys) suoraan herkulliseen buffet pöytään, jonka ääressä viihdyttiinkin tovi, maistellen myös selkämme takaa löytyviä Vogan viinejä. Nyt ehkä kuulostaa siltä, että oltiin siellä vaan juopottelemassa, mutta ei oltu, ihan maltilla oikeesti maisteltiin. =)Tuplalta oli tullut uutuutena urheilupatukkaa kahdessa eri maussa. Energiapatukka oli tarkoitettu popsittavaksi ennen urheilua - ja proteiiniversio sen jälkeen. Mä tykkäsin enemmän mantelinmakuisesta proteiinipatukasta, Niina taas "grainsista".


Alla olevassa kuvassa näkyvää Biozelin ihmeainetta en ole vielä päässyt testaamaan. Tyveen, tai latvoihin suihkutettavaa kuivaväriainetta (vähän niinkuin kuivashampoo), jonka avulla voi esim. lykätä harmaiden peittämistä seuraavaan pesuun. Mulla kun niitä harmaita hiuksiakin on jo vaikka muille jakaa, niin tää pääsee kohtapuoliin testiin (ja kuten kuvasta näkyy, Fresitamix maistui muillekin!). :D


Niinan yllä on muuten Libertyn Glenjadesta ommeltu mekko, ihana! Toi kangas on myös nyt loppuunmyyty, mutta paloina sitä saa vielä muutaman rullan muodossa Kaapelin joulumessuilta. ;)
Näihin kuviin ja mukaviin tunnelmiin.. Palataan pian kamut! Mulla on hirveesti kuvia odottamassa. Kiitos vielä Niinalle, onneksi tajusit pyytää mut mukaan! Hah! Jos oot siellä yö-eetterissä niin tiedoksi, että laitan sulle huomenna viestii. Öitä kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti