10 joulukuuta, 2015

Terkkuja kotityöhuoneelta!

Muutamia kaaosräpsyjä työhuoneen muuttaessa tänne kotiin. Onneksi noi tavarat ei sentään oo enää noin levällään, vaan suurimmaksi osaksi löytäneet paikkansa. Paljonhan mulla on kaikkea, joten ei tästä kyllä millään - eikä ikinä, saisi seesteistä valkoista ja (ihanan) siistiä tilaa. No sitä valkoista en tietenkään haluiskaan. :D

Huomenna starttaa Kaapelin Joulu -tapahtuma, joka kestää kaiken kaikkiaan kymmenen päivää 11. -20.12. Tapahtuma on yleisölle avoin joka arkipäivä klo 11-19, la-su klo 11-18, poikkeuksena lauantai 19.12 jolloin ovet on auki klo 11-21!

Lienee tarpeetonta toitottaa miten tärkeä tapahtuma (kuten muutkin vastaavat) on monelle käsityöyrittäjälle, itselleni koen sen jopa määrittävän jossain määrin mun yrittämisen tulevaisuuden. Erittäin kiitollinen olen ihan kaikesta mainostamisesta, etenkin Facebookissa tapahtumaa on helppo jakaa omalla sivulla, sekä kutsua omia ystäviä siihen mukaan. Linkit niihin TÄSSÄ ja TÄSSÄ.

Nyt vaan peukut pystyyn, että kallis paikkamaksu oli järkevä sijoitus ja tapahtuma hedelmällinen kaikin puolin. Tsemppiä sinne muille käsityöyrittäjille myös vuoden kiireisimpään aikaan ja nautinnollista joulun alusaikaa kaikille lukijoilleni! ♥♥♥

Vähän jo järjestyksessä.. ;)

I am so sorry but because of my lack of time at the moment the english versions are missing... This is my workroom at home anyways, messy - just moved in, and later a bit more in place. :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että muillakin on välillä yhtä levällään tavarat kuin minulla tälläkin hetkellä ;D Lisäksi, kun ompeluhuoneella on muutama muukin funktio kuin pelkkä ompelu, niin ei tarvi varmaan enempää kertoa! Onnea myynteihin! Tulisin ehdottomasti paikalle, jos siellä suunnalla liikkuisin.

  Ihanan näköinen tuo ensimmäisen kuvan peitto vai mikä lienee hyllyllä ylimmäisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, no kiva kuulla! =) Joo mulle ei tarvii selitellä sotkujaan. Ja eikös se mennyt niin, että sotkuiset on niitä fiksuimpia ja luovimpia yksilöitä? Mä uskon siihen.. ;)

   P.s. Harmi kun et päässyt nyt moikkaamaan joulumyyjäisiin, mutta ehkäpä joskus tulevaisuudessa sitten. :)
   - Täkki on tilkkutäkki tyttöjen sänkyyn joka on myyntituote, mutta en ole vaan sitä saanut vielä kuvattua. Tulee vielä kuvia siis..

   Poista
 2. Onnea myyntiin, ja voimia vuoden viimeiseen rutistukseen! Työhuone näyttää ihanalle, ja juu ei pelkkää valkoista sinulle :)

  Aurinkoiset (!!!)terveiset sateisen nuhjuisesta Joensuusta!

  Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! <3 Voimia siinä kyllä tarvittiinkin! ;) Nyt taitaa jo sielläkin olla lunta? Täällä ainakin ihanasti ja pakkasta myös!

   Poista