30 marraskuuta, 2015

Instrumentarium ♥ Heritage

Ihan alkuun kerron rehdisti ja reippaasti, että tämä postaus on yhteistyö Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa. Käytiin jo noin kuukausi (hups..) sitten Niinan kanssa virkistäytymässä Indiedaysin järjestämässä Bloggers´ Inspiration Dayssa, jonne Niina oli saanut kutsun ja pyysi mut aveciksi. Yleensä innostun näistä tapahtumista alkuun, sen jälkeen alankin epäröimään, että haluanko mennä sittenkään, mutta onneksi lähdin! Meillä oli tosi kivaa! Lisää juttua ja muutamia kuvia itse tapahtumasta pian, nyt kuitenkin kehyksiin..

Tässä infoa suoraan Instrumentariumin sivuilta:

Heritage special edition


Heritage-merkin Swarovski kristalleilla koristellut kehykset ovat saapuneet yksinoikeudella Instrumentariumiin syksyn uutuutena.
Heritage brändi tarjoaa ylellistä kehysmuotia naisille ja miehille. Brändi viestii luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä. Heritage-kehysten valmistuksessa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja, jotka takaavat kehysten korkean laadun. Kehysten muotoilu on saanut inspiraationsa menneiden aikojen klassisesta tyylistä.
 Heritagen ja Swarovskin ainutlaatuinen yhteistyö on mahdollistanut vieläkin ylellisemmän kehysvalikoiman luomisen. Laadukkaat Swarovskin kristallit koristavat kauniisti Heritagen kehyksiä korostaen molempien brändien parhaita ominaisuuksia.

Olen tähän saakka pärjännyt ilman silmälaseja, mutta liekö väsymys, kuivat silmät, vai ikänäkö kyseessä, olen huomannut, että mun silmät ei toimi ihan kuin ennen ja siksi olenkin päättänyt mennä tarkistamaan näköni. Koska olen tietoinen silmälasien hinnoista, oli tähän yhteistyötarjoukseen pakko lähteä mukaan! Aiemminkin olen valitellut, etten tykkää yhtään olla kameran edessä, enkä ole yhtään kuvauksellinen - päinvastoin - epäonnistun yleensä aina. Postaukseen kuitenkin kuuluu esitellä myös itsestä otettu kuva lempikehykset päässä - ja ei tää nyt niin paha ollutkaan kuin pelkäsin. Valokuvaajana toimi Tim Kiukas, joka selvästikin tiesi mitä tekee. Kuvia nimittäin otettiin vain muutama, joten on aika saavutus saada musta näin ok kuva. ;)

Aika jännä nähdä miltä omat kasvot näyttää kehyksillä, kun tosiaan ikinä en ole laseja käyttänyt, eikä aurinkolasitkaan ole oikein päähän istuneet. Heritagen Swarowski -kehyksistä löytyi kuitenkin jopa kolme mallia, joiden välillä en osannut millään päättää. Kehykset oli kaikenkaikkiaan melko tyylikkäitä pienillä yksityiskohdilla kaunistettuina, mitään himmeitä bling blingejä ei joukosta osunut silmään, ei niitä tainnut ollakkaan. Tykkäsin myös kehysten siroudesta, vaikka raamit ovatkin tummat ja tavallaan melko näyttävät. Jos nyt näyttää siltä, että ikänäkö on hyökännyt kimppuuni, niin tässä taitaa olla ne kehykset, joihin oman lahjakorttini käytän.

Tässä vielä muutama kuva Instrun pisteeltä. ©Tim Kiukas

Loppuun vielä muutama mun ottama fiilistelykuva Instrun pisteeltä. Käykäähän tekin katsastamassa Heritagen Swarovski mallisto täältäP.s. Missä iässä sulla tuli ikänäkö kuvioihin? Vähän on sellainen fiilis, että koko identiteetti muuttuu hieman, kun alkaakin yhtäkkiä kulkemaan lasit päässä, mutta äkkiä kai siihen tottuu.. Vai tottuuko? Ainakin on aika aikuinen olo. ;)

5 kommenttia:

 1. hei aivan ihana UPEA kuva sinusta! Mä näytän meidän yhteiskuvassa edelleen raskaana olevalta, mekko pussittaa just mahan päältä apua! :D
  Oli kiva ilta meillä, siitä samaa mieltä :) Pitää tavata pian uusiksi!! xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä ihan kiva, yllättävää!!! Vähänkö stressasin sitä. :D Se on toi mekko joka pussittaa, älä huoli! ♥ Mä laitan sulle huomenna (tai siis tänään) viestiä. Öitä muru!

   Poista
 2. Hei ihanainen,

  Mahtava kuva, ja nuo lasit on just eikä melkein täydelliset! Näin jo instassa ja olin ihan et hups mikä neitonen siellä, tukkakin niin loistava! Täällä on lasit päässä kepsuteltu jo kolmekymmentä vuotta (oho), ja kun kesällä uusin (Helsingissä silloin vielä varalasit päässä), niin optikko tunsi, ettei "vielä ihan" tarvitse kaksitehoja laittaa, jee! Ikää kun on se 40 ja PLUS niin eiköhän se aika pian koita! Liikkeessä, josta omani ostin, ei ollut noita ihania blingejä tarjolla, mutta tartuin seuraavaksi makeimpaan eli D&G:n leopardikuvioon, hih! Ota siis ilolla nuo lasit käyttöön, passaa sinulle ihan mahtavasti, ja tää meidän työ kun on semmoista tarkkaa tihraamista niin... Kaikki apu on tarpeen :)

  Ihanaista joulukuuta sinne!

  Mia

  VastaaPoista
 3. Oi miten upea kuva sinusta! Noi rillit on kuin tehty just sun kasvoille - todella kaunis oot niiden kanssa. Mukavaa alkanutta Joulukuuta. Laittelin sulle fb kautta yv:n ikkunoihin liittyen, ootko huomannu? terkuin Riitta

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin sopii nuo kehykset sinulle ja ihan turhaan aristelet linssin edessä oloa :) (Helppo sanoa, mutta ei toteuttaa ;) Itsekin tykkään olla mieluummin linssin takana ja onnistun helposti olemaan kireän näköinen ja tuijottava, eli taidan miettiä liikaa koko hommaa siinä tilanteessa.)

  Ikänäöstä en osaa sanoa, koska olen saanut likinäköisyyteen lasit jo teininä eikä vielä 31-vuotiaana ole ainakaan tarvinnut vähentää miinuksia laseista.

  VastaaPoista