02 marraskuuta, 2015

Viikon räpsyt

Tässä taas muutama kuva menneeltä viikolta. Rusettipantoja on valmistunut muutamia, mutta verkkokauppaan eivät ihan heti ole tulossa, sen verran kuvia mulla on rästissä.. ;) Jos kuitenkin haluat jonkun kuvissa näkyvistä rusettipannoista, niin laita mulle sähköpostia. Pannan hinta on 14 euroa ja hintaan tietysti sisältyy alv 24%. Tuohon tulee postikulut 2 euroa vielä päälle.

Isoja kisupehmoja on tullut muutama sisarus lisää, ei tarvitse Olivian olla enää ainoa. Nyt joukkoon on liittynyt Emma, Matilda ja Mats. :)

Kiitos kaikille, jotka shoppailitte tänään alessa!! Teidän ansiosta saan taas pari laskua maksettua. Tiukkaa tekee, sen voin rehellisesti sanoa. Starttirahan loppuminen näkyy ja tuntuu ja tulevaisuus on epävarma. Toivottavasti joulun myyjäiset helpottavat kuitenkin vähän ja saan selkeyttä ajatuksiini jatkon suhteen. Maailma ei tähän kaadu, vaikka talous tuntuu kaatuvankin. Onneksi teitä ihania asiakkaita on siellä kuitenkin jonkin verran. Kultaa kalliimpia olette! ♥♥♥♥
Here is past weeks patch of pictures. All taken from my workroom. Messy as hell but after all, it is a workroom.. ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania rusettipantoja! :)

  T. http://kasituopuotimatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinullakin näytti olevan blogissa hienoja huovutustöitä! :)

   Poista
 2. Tsemppiä! Tuotteesi ovat ihania, mutta nyt on vaan niin vaikeat ajat... Toivotaan hyviä joulumyyntejä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihastus noita kisupehmoja, ovatko ne myytävänä?
  Ystävällisin terveisin,
  Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On myytävänä! Ne matkaavat ensisijaisesti joulumyyjäisiin ennen verkkokauppaa, mutta niitä voi toki tiedustella myös sähköpostitse! :)

   Poista