06 elokuuta, 2015

Yhteistyötä ja kuulumisia

Heinäkuun lopun paiskin hommia isomman projektin parissa ja sen jälkeen sainkin kehitettyä itselleni nivelpussin tulehduksen molempiin lonkkiin (!!). Nyt siis työskentelytahti on melko verkkaista, mutta toivottavasti tämä nyt menisi ennemmin nopeasti, kuin hitaasti ohi. Tosi ärhäkältä kyllä vaikuttaa tämä inhottava vaiva, joten nähtäväksi jää. :(

Mukavampi asia kuitenkin on se, että Mrs Jones -nimimerkin takana toimiva Jonna Kivilahti otti muhun yhteyttä kivan yhteistyön merkeissä ja se on se isompi projekti jota viime kuussa työstin. Sen vuoksi on omien tuotteiden valmistus ollut hetken jäissä, mutta muutama uusi tuote on kyllä tänään lisätty kauppaan.

Jonna halusi Libertyn kankaista kimonoita myyntiin Mrs Jones -kauppaansa ja nyt ne ihanuudet ovat saatavilla Haukilahden putiikilta! Voit kysellä kimonojen perään myös sähköisesti suoraan Jonnalta: jonna.kivilahti(at)kolumbus.fi. Jokainen kimono on uniikki kappale ja niitä on kolmessa eri pituudessa, muuten koko on one size.

Tällä viikolla tein tilaustyönä kivan kokoisen Mitsi-olkalaukun, mutta ekan kappaleen kanssa kävikin niin, että nahkakappaleet eivät ihan kohdanneet (amatööri ;) joten se on nyt myynnissä 2-laatu hintaan TÄÄLLÄ - ja muutenhan laukku on ihan priimakamaa. Sinne mahtuu just lompakko, puhelin ja muut tärkeät pikkutavarat, mitat löytyy kaupasta. Tänään jäinkin tekemään toimistohommia kotiin, mutta huomenna taas jatkan työhuoneella tilaustöiden parissa, eli tervetuloa kangas- tai tuoteostoksille Karuselliin!P.s. Muistakaahan mennä myös tykkäämään mun yrityksen uusista Facebook sivuista!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti