20 elokuuta, 2015

Sekalainen postaus..

Tänään puuhastelin pääosin tilkkutäkin parissa. Ensimmäinen tilkkutyö Libertyistä ja toimii niin hyvin. Tota kangasta on aina vaan niin ihana työstää. Aikamoinen värien sekamelskahan siitä taas mun käsissäni valmistuu, mutta iloa ja raikkaita värejä ei vaan voi olla liikaa! ...Mun mielestä. ;)

Tuotemerkit on loppu ja uusia odotellessa pitää tehdä töitä missä kestää valmistua, tai voinhan laittaa alulle vaikka mitä, mutta tyssätä siihen loppukasaamiseen. Lonkkatulehdus vaivaa edelleen, mutta nyt sitä sietää vähän paremmin. Kunnolla (eli pitkiä päiviä) ei vaan pysty vieläkään tekemään ja se alkaa vähän stressaamaan. Ois niin paljon tekemistä!!


Äsken kun tulin kotiin, sain hepuli-vastaanoton koirapapalta. Sen jälkeen löysin ihanan kuvan teipattuna lastenhuoneen oveen, osoitettu mulle.. ja selvästikkin mä. Ihan parhaita ylläreitä aina nää viestit ja kuvat. Jotenkin niin suloista, että mun tyttö täällä mua ajattelee ja haluaa tehdä mulle jotain sillä välin kun oon töissä. Voi rakkaus noita pieniä ja tota koiranketaletta. Parhaat tyypit koko maailmassa.
Oletteko vielä törmänneet Facebookissa tapahtumaan nimeltä I ♥ Vallila? Me ollaan siinä kivijalkaliikkeemme kanssa mukana ja tapahtumapäivänä, eli 5.9. pidän Karusellin ovet auki ainakin klo 19 saakka, ehkä jopa 20, ilmoittelen siitä vielä erikseen. Tuona päivänä on mahdollisuus shoppailla Liberty of Londonin FQ-paloja (eli 50 cm x 68 cm) alennettuun hintaan 7 e (norm. 8,50). Tarjous koskee ainoastaan valmiita paloja ja on voimassa ainoastaan työhuonemyymälässä.

Facebookin tapahtumasivun löydät TÄÄLTÄ.


I´m working on a Liberty fabric quilt for girls bed. I just love the way this fabric works, so easy to handle, light and firm at the same time. Perfect. This first one will be a crazy color blast - well.. that is normal for me anyways - as we all know. ;)

My sweet little girl leaves me the cutest drawings and notes (tapes them on the walls), almost every day now that the school has begun again. And Milo (the dog) gave me a real aria when i came home tonight (i was working late). He went totally bonkers. I so love these little companions of mine. The best. In the whole wide world.

P.s. If you happen to be in Helsinki September 5th, Do stop by at our shop!! The is this event called I ♥ Vallila going on that day/evening and i will keep my shop door open at least until 7pm (maybe even 8). Special offer that day only and at the shop only, ready cut Liberty of London fabric FQ´s (50 cm x 68 cm) only 7 euros (norm. 8,50)!!! 

WELCOME!!

P.s. You can find the event page on Facebook, HERE.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja pirteä peitto. Lasten yllätykset ovat niin herttaisia. Sinulla onkin ollut kiva vastaanotto kotona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi! :) Ei kyllä moni asia voi enempää ilostuttaa kuin lasten jutut ja iloinen koira. ♥

      Poista