22 elokuuta, 2015

Kesäinen shortsihaalari

Muistatteko, kun joskus alkukeväästä suunnittelin tekeväni pienen lastenvaatemalliston kesäksi myyntiin? No, ajanhallintataidot ei siihen kuitenkaan riittäneet tänä kesänä, mutta parit vaatteet olen kuitenkin kaavoittanut sitä silmällä pitäen ja tämä shortsihaalari on yksi niistä. Jos vaikka sitten ensi kesäksi ehtisin tehdä vaatemalliston myyntiin saakka. Tavoitteita on hyvä olla. ;)

Islan haalari on tehty Libertyn John -kankaasta (KLIK) ja siitä tuli heti hittivaate. Haalaria ei meinaa saada päältä pois ja se on herättänyt ihastusta myös ystävien parissa. Saankin muuten nykyään yhä useammin Islan kavereilta vaatetilauksia, mitä pitäisi heillekin ommella. Kivaa, että mahdollisilta käyttäjiltä siis tulee hyvää palautetta! :D

Muutama lasten Liberty-vaatekappale on muuten myynnissä työhuoneella I ♥ Vallila -päivänä 5.9., joten jos kiinnostaa tulla katsomaan/kokeilemaan, niin lämpimästi tervetuloa!!


This summer jumpsuit is the best wear at the moment. I made it of Liberty´s John (KLIK) which is one of her favorite fabrics and now she won´t take it off. Her friend actually fell in love with the jumpsuit too and now they are giving me orders to make one for each. :D

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja samalla varmasti käytännöllinen sekä mukava kesävaate !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna Maria! Kyllä, kumpikin kriteeri toteutuu tässä vaatteessa. En arvannutkaan sitä tehdessä miten loistovaate siitä tulee. :)

   Poista
 2. Tosi ihana! Että rakastan sitten tän kankaan sävyjä, ehkä jossain vaiheessa tilattava sitä vielä sulta lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuli aika söpö kyllä. Sama juttu, niin ihana kangas! Tervetuloa vaan uudestaan kangasostoksille! Ihanaa kun tykkäät Libertyistä! :)

   Poista
 3. Voin kuvitella, että on ihanan tuntuinen päällä, kun on noita sinulta ostamiani Libertyjä tuossa ohimennen aina silitellyt :) Ja kaunis tietysti myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistahan sitten laittaa kuvia sun tuotoksista! Odotan innolla!! Ja kiitos. :)

   Poista
 4. Onpas siinä kaunis haalari, ja suloinen tyttö!

  VastaaPoista