16 kesäkuuta, 2015

Työhuonemyymälän aukioloajat ja kankaiden tilaus!

Heippa vielä näin yömyöhään. Tänä kesänä en varmaankaan mitään erikoisia lomia pidä, mutta tällä viikolla olen työhuoneella vielä huomenna keskiviikkona, sekä torstaina varmasti klo 10-16 välillä, mahdollisesti pitempäänkin, mutta sitä en uskalla luvata, kun en tiedä miten tilanteet muuttuu. Perjantain olen lomalla ja jatkan lomaa seuraavan viikon, eli tilaukset (koskee Libertyn kankaita + valmiita tuotteita) eivät myöskään liiku tuolla ajalla. Maanantaina 29.6. palaan jälleen hommiin ja kaikki tällä välin tulleet tilaukset lähtevät heti tuolloin postiin.

Olen ehkä hieman huonosti teitä infonnut, mutta siis koko Libertyn kangasvalikoimani on työhuonemyymälässäni Vallilassa, Mäkelänkatu 15 -osoitteessa ja niitä voi tulla sieltä ostamaan aina arkisin klo 10-16 välillä ja sovittaessa muinakin aikoina.

Jos siis haluat Libertyn kangasta ompeluprojektiin, tai tekemäni tuotteen postiin ennen juhannusta, niin kaikki torstaihin 18.6. klo 15 mennessä tulleet tilaukset ehtivät vielä lähteä postiin. Voit myös käydä moikkaamassa työhuoneella ja napata kankaat/tuotteet sieltä!


P.s. Nyt on ollut pelkkiä työjuttuja viime postaukset täynnä, mutta tänään sain tehtyä ihania housuja Islalle, joista tulee seuraava postaus. Oon ihan innoissani niistä (en kyllä tiiä onko Isla kun ei ole niitä vielä nähnyt). ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti