08 kesäkuuta, 2015

Milon kanssa kirmailua

Blogi on ollut tahattomalla tauolla, koska onnistuin tulehduttamaan (rasittamaan) oikean puolen niska-hartia-olkapää alueen pari viikkoa sitten ihan kunnolla ja koneella työskentely on melko kivuliasta. Olen saanut tehtyä tuotteita kyllä, mutta en kuvattua ja lisättyä verkkokauppaan. Tänään napsin kuvia jo avainnauhoista, huiveista ja pussukoista ja toivon, että saan edes osan vielä käsiteltyä ja laitettua linjoille. Työhuoneelta tuotteet löytyvät ihan livenä (oon raahannut niitä ees taas viimeiset kaksi viikkoa ;) ja tosiaan verkkokauppaankin ovat tulossa kyllä.

Eilen käytiin porukalla juoksentelemassa Milon seurassa ja Islan jalassa näkyy (huonosti tosin) Libertyn Phoebesta ompelemani kesähousut. Tätä mallia on tulossa myös muutamat myyntiin eri kuoseissa ja muutamassa koossa. Kokoja saa toivoa kommenttiboksiin, tai sähköpostitse (koskee muitakin vaatteita).

Palataan pian, i hope!


Yesterday´s gambol with Milo. :) ... Today it was raining again. I will hopefully be back soon with some new products. I´ve had some troubles with my neck-shoulder area and it has prevented my working on the computer for a little while now. I hope it gets better soon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti