29 kesäkuuta, 2015

♥ Ikkunateipit ♥

Juuri ennen juhannusta saimme vihdoin uudet ikkunateipit työhuonemyymälään ja ne on ihanat!! Voisi sanoa, että aika monikaan asia ei ole mennyt ihan putkeen sitten kun ryhdyin yrittäjäksi, liiketilassa olemme joutuneet odottamaan vähän kaikkea tarpeellista ikkunateipeistä luottokorttikoneeseen, mutta nyt näyttää jo paremmalta!

Edelleenkään emme ole avajaisia liikkeessä pitäneet, halusimme ensiksi oikeat teipit ikkunaan. Kesällä avajaisiin ei ehkä monikaan taas pääse kun lomat kutsuvat, joten ajattelimme suosiolla siirtää ne elokuulle. Siihen saakka ahkeroimme varastojen täydennyksen parissa ja toivottavasti myös tilaustöiden. Aikamoista nuorallakävelyähän tämä pienyrittäjyys on, mutta jännittävää sellaista. Monessa asiassa pitää kehittyä, kasvattaa paksumpaa nahkaa myös, ettei ala liikaa hirvittää ja tipahda nuoralta.

Suuri kiitos kaikille teille jotka olette multa tuotteita, tai kankaita ostaneet ja pitäneet osaltanne uskoa yllä tähän hommaan. Pienikin ostos on tosi iso asia ja merkitsee paljon! Tosi paljon.

Alla muutama kuva meidän uusista teipeistä. Ovessa koreilee tällä hetkellä loistokkaat paperilärpyt jotka tuuraavat meitä kun olemme poissa. Kesän ajan olemme tosiaan melko satunnaisesti auki. Varmaankin. Mitään säännöllisiä aukioloaikoja ei siis ole, mutta aina kun ovi on auki, ovat ohikulkijat mitä lämpimimmin tervetulleita työhuonemyymäläämme. Verkkokauppa päivittyy normaaliin tahtiin ja postitukset lähtevät 2-3 kertaa viikossa.

Sähköpostitse tavoittaa päivittäin läpi kesän ja jos olet tulossa jonain päivänä käymään, niin suosittelen varmistamaan viestillä, että olen silloin paikalla. :)

Nyt taitaa olla helteiden aika - mä lähden työhuoneelle! Aurinkoisia ja leppoisia kesäpäiviä!


Ja sijaintihan oli Mäkelänkatu 15, Vallila Helsinki..We finally got new window tapes to our workroom-shop! Yay!!!!

Address: Mäkelänkatu 15, Vallila Helsinki

10 kommenttia:

 1. Kutsuvan näköiset teipit. Hyviä kesämyyntejä teille molemmille työhuonneella työskenteleville ja antoisaa tätä kesäkuun viimeistä viikkoa.

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunist niinkuin aina! Teipit ikkunnoissa on kyllä hienot!

  VastaaPoista
 3. Kiva huomata, että olet jo noin pitkällä uuden unelmatyösi kanssa! isosti onnea ja hyvää kesää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Karo-Liina! Onhan tää aika ihmeellistä, tasapainottelua. ;)

   Poista
 4. Hyvälle näyttää! Oikein paljon tsemppiä ja onnea sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hienolle näyttää sekä teipit että muutenkin :)

  VastaaPoista