27 helmikuuta, 2015

Vaikuta ja voita (arvonta)!

Ajattelin teille nyt kertoa sellaisenkin asian, joka siis on kyllä koko ajan sisältynyt liiketoimintasuunnitelmaani, mutta nyt myös vahvistunut varmaksi, eli yrittämisen unelmaani sisältyvä toinen osa - kankaiden myynti - tulee myös toteutumaan! =)

Aluksi otan valikoimiini aika lailla Amy Butlerin (ym. Free Spiritin) mallistoa, josta lähden toivottavasti laajentamaan toivomaani suuntaan sitten tulevaisuudessa. Valikoimani ei ainakaan alkuun tule olemaan suuri, mutta yritän saada siitä mahdollisimman ihanan, aionhan käyttää kankaita omiinkin töihini. Joten, mitä sinä toivoisit valikoimiin? Värejä, kuoseja, jotain ihan tiettyä kangasta? Nyt voit vaikuttaa! 

Kaikki, jotka ystävällisen ihanasti jättävät oman mielipiteensä kommenttilootaan, osallistuvat myös arvontaan, missä saa valita yhden tuotteen kaupastani, tai jonkun pienen tilaustuotteen, jonka toteutan toiveiden mukaan (jos et haluu arvontaan mukaan, kerro rohkeasti, jätä silti mielipiteesi pliis).


Aikaa vastata 8.3. saakka.

Olisi super-hyper-loistavaa-ja-mahtavaa jos mahdollisimman moni jättäisi mielipiteensä nyt kyselyyn!! Kankaat tulevat varmastikin olemaan "mun näköisiä", mutta koska valinnanvaraa on, olisi tooodella tärkeää kuulla mitä te kanssakässäilijät toivoisitte! Ja olisin NIIN kiitollinen! 



60 kommenttia:

  1. Kuulostaa upealta idealta! Toivoisin valikoimaan polka dots -kankaita tai jotain söpöjä eläinaiheisia kankaita.
    Onnea uudelle yritykselle!

    VastaaPoista
  2. Free Spiritin valikoimiin kuuluva Birdsong 3 olisi tosi kaunis ja vähän erikoisempi.

    VastaaPoista
  3. mä etsin just äsken libertyn kukkakuoseja ja ostaisin sellaista tyynykankaaksi :)

    VastaaPoista
  4. Itse toivoisin kudottujen kankaiden rinnalle myös neuloksia: trikoota, collegea... Niin ja paljon kirkkaita värejä ja hauskoja lastenkankaita.

    VastaaPoista
  5. Japanilaisia kankaita, värikkäitä, pienikuvioisia esim. askarteluun. Tuntuu, että kaikki Suomesta saatavat ovat niitä samoja joka kaupassa.

    VastaaPoista
  6. Amy Butlerilla on kauniita kuoseja ja ihania värejä! Ja koska ompelen omille pienille lapsenlapsille,niin lastenkuoseja toivoisin tietty:).
    -sirpa-

    VastaaPoista
  7. Minäkin toivon "lapsellisia" värikkäitä kankaita tai hyvää trikoota. Pieniä käyttäjiä on monta.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  8. en osaa sanoa kun en osaa ommella, varmasti valitset kaikkia ihanuuksia

    VastaaPoista
  9. sellaisia jotain missä on palĵon yksityiskohtia ja värejä, vaikka jotain kukkia ja eläimiä ja silleen. merkkejä en tiedä tai osaa sanoa mutta oikeestaan kaikki mitä sä oot aiemmin käyttänyt ja blogissa esitellyt niin on ollu tosi kivoja, luota vaan vaistoosi jne! :)

    VastaaPoista
  10. Amh:n kankaat on kauniita :)

    VastaaPoista
  11. Tykkään kyllä kovasti sen tyyppisistä kankaista mitä sä yleensä valitsetkin, jotain värikästä ja kaunista siis. Mutta jos pitäisi vähän tarkentaa, niin jotkut "syksyn väriset" voisi olla ihania, semmoiset jotka on kuitenkin raikkaita. Mutta ei haittaisi siis ollenkaan jos olisi maanläheisiä sävyjä myös. Kaikenmoiset kukkakankaat on kans ihania, ja muut sen tyyppiset, mutta toisaalta vois olla piristävää myös jos olisi kankaita joiden kuviot ois jotain vähän "symmetrisempää", esim. siksak-kuviota, kolmioita tai jotain semmosta. Kauniin värisinä tietysti. Pienet printit on toisaalta kauniita pienissä jutuissa, mutta isommissa tekeleissä ne vähän hukkuu. Siksi semmoinen vaihtelevuus olisi kivaa, että osassa kankaista on pienempää piiperrystä ja osassa sitten jotain suurpiirteisempää.

    VastaaPoista
  12. Japanilaiset kankaat ois kivoja ,pienikukkaisia värikkäitä kankaita.Sinulla on käytössä jo kauniita kankaita.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Käyttämäsi kankaat ovat ihania, muistan, kun näin kettu aiheisen kankaan, jota käytit oli super ihana. Nyt näin jossain Kiss Kiss - Fazerin karkista tehty kangas, luultavasti Vallila taikonut verhot + patalappuja yms. Mauri Kunnaksen innoittama Koiramäki on ihana, en tiedä onko kankaita, mutta jos on niin aivan valloittavia velmuja. Ostin itselleni pari vuotta sitten joululahjaksi nuken Koiramäen Elsa, ihana kun sillä on silmät kivasti ikäänkuin sisäänpäin tapittamassa. Toisen korvan Elsalta söi kissani Bobby vainaa, onnea Sinille mitä ikinä teetkin. Tulen katsomaan liikettäsi, kunhan avaat.

    VastaaPoista
  14. kyllä ne Libertyn kukat passais mullekkin....niitä ei saa täällä "syrjäseuduilla" onnea yrittämiseen-olet taitava!

    VastaaPoista
  15. Libertyn tyylisiä minäkin olen kaipaillut. Kukkakuvioita tai pientä graafista kuviota, kevyesti murrettuja sävyjä. Ei ihan niin hempeitä kuin monet Tildan kuosit, vaikka Tildalla on ollut nyt aivan ihania pikkukukkakuoseja! <3 Välillä olen myös kaivannut kauniita melko ohuita puuvillapopliinikankaita, jotka sopisivat vaateompeluun.

    VastaaPoista
  16. Liberty kelpaisi mullekin erityisen hyvin ja japanilaiset Nani IRO kankaat :)

    VastaaPoista
  17. Luotan makuusi, jatka vain valinnoissasi omalla persoonalllisella tyylilläsi.

    VastaaPoista
  18. Aniliininpunaista, pilkkuja ja kivoja eläinkuoseja. :)

    VastaaPoista
  19. Provence tyyppisiä kankaita, väreinä ne tyypillisimmät kuten sininen, valkoinen, okran keltainen, turkoosi ja pastellin vihreä.

    VastaaPoista
  20. Onnittelut liiketoimintasuunnilteman tarkentumisesta, mulla vasta aluillaan :-)

    VastaaPoista
  21. Kaikki pienikuvioiset ja pilkkukankaat kolahtavat täällä ... ;o)

    VastaaPoista
  22. Lilasävyiset, vaaleat ja oikeastaan kaikki itämaistyyppiset! �� Lilaa/violettia tuntuu olevan tarjolla ihan liian vähän, sitä lisää. Vaalea maltillinen väripaletti kiehtoo myös värien vastaoainona. Luonnonläheiset kuosit myös viehättää. Hienoa, että myyjiä tulee lisää

    VastaaPoista
  23. Toivon värejä kankaina, velouria, paksumpaa trikoota, turkoosia, fuksiaa, oranssia, lämpimän keltaista (ei sinappia), ruohonvihreää, vaalean vihreää, violettia, samoja siksakkina ja raitana. Velourkankaita toivoisin printteinä, mutta ei retromaisina. Toivoisin viidakkokuoseja/eläinkuosjea (edelleen ei retromaisina), kirkkaan värisiä tähtiveloureja, jne. :)

    Osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja toivon tietysti, että kiinnittäisit huomiota kankaiden alkuperään ja tuotanto-olosuhteisiin. :)

      Poista
  24. Vaaleanpunaisia ja värikkäitä kuosikankaita!

    VastaaPoista
  25. Upeeta! :) Tähtikuosi on suosikkini, ja sitä usein aina etsin ja siihen päädyn. :D Värinä rakastan beigeä, valkoista ja vaalean harmaata.

    jelena.nieminen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  26. irmeli.nieminen@hotmail.com28 helmikuuta, 2015

    Kuvioina lintuja, sydämiä, perhosia... Ja kivoja kesäisiä värejä. :) Onnea ja menestystä yritykselle!

    VastaaPoista
  27. Minusta tuntuu, että itämaisen värisiä ja tyylisiä kankaita ei ole helppo löytää. Tsemppiä uusille tuulille!

    VastaaPoista
  28. Vaikka tykäät väreistä niin ehkä ottaisin muutaman musta-valko kuosin valikoimiin kun jotkut tykkää niistäkin ja ovat aika ajattomia :) Mukana :)

    VastaaPoista
  29. erikoisempia,persoonallisia,ehdottomasti värikkäitä.peruspellavia ym löytyy jokapaikasta.myös mustavalkeita jos kuosi on hyvä niinkuin esimerkiksi kesämies kekkosessa.Yleensäkin hyväntuulisia,humoristisia ja nostalgisia kuvioita ja muiden kulttuurien ja maiden kuvioita...olen viimeaikoina etsinyt vanhaa tai uusvanhaa lakanakangasta-turkoosia tai vaaleansinistä kukkakuviolla.Sellaista ei löydy mistään eikä edes sen tapaista.Myös vanhat esineet kuoseina kiinnostaa.Esim lankapuhelin.Ja pupu tupuna,Rasmus Nalle ym kuviot omasta lapsuudesta ovat ihania <3
    Mukana arvonnassa:)

    VastaaPoista
  30. Värikkäitä kuviokankaita puuvillasta .Retrokuosiset kankaatkin miellyttäisivät minua.

    VastaaPoista
  31. Luontoaiheisia kankaita, lintuja, kukkia yms :) Esimerkiksi tämä on aivan ihastuttava http://www.sewmaterialistic.com.au/Birds-in-Navy/David-Walker/prod_295.html :)

    VastaaPoista
  32. mulal tuli mieleen pööllö kankaat ne on jotenkin niin ihania :)

    VastaaPoista
  33. Samantyylisiä kankaita, kun ompeluksissasi sekä laskeutuvia kuviollisia puuvillakankaita esim. mekkoihin. Odotan mielenkiinnolla :).

    VastaaPoista
  34. Amy Butler kuulostaa mahtavalta! Libertystä pidän minäkin mutta juu ei varmaan helpoin mahdollinen sulle. Cath Kidston myös toiveissa (varmaan yhtä hankala) Lisäksi kaikenlaiset japanilaiset :) onnea & iloa uusiin työkuvioihin vielä kerran!

    VastaaPoista
  35. Amy Butler on ihana. Ja sitten sellaiset eläinkankaat jossa kuvat on suorassa ei vinksinvonksin :). Iloisia värejä ja kaunista puuvillaa, ei ainaisia trikookankaita.

    VastaaPoista
  36. Pip on ihanaa, koska se sopii sekä vaatteisiin, pikkuesineisiin ja kodin tekstiiliksi. Lintukankaat houkuttelevat värikkyydellään :) Niistä kankaista tykkäisin

    VastaaPoista
  37. Pikkukukkia, geometrisia kuvioita ja eläimiä puuvilloissa. Reippaita ja raikkaita väriyhdistelmiä.

    VastaaPoista
  38. Hei Nova-murunen,

    Ihania uutisia, ja vaikka on lame-o :) sannoo, niin jotenkin aavistin tällaisen twistin olevan tulollaan! Jee, ei voisi parempaa ollakkaan. Ja kankaisiin: täällähän nyhrärään useinmiten kirpparikankaitten parissa, mutta jos toivoa saa, niin kaikki missä on pieniä eläimiä (yllätys?) on parhautta. Ja tykkään myös "vähän napakammista" ja tekstuurisista kankaista eli pellavan-oloisista puuvillasekotteista jne. josta saa esim. kivoja kasseja.

    Ihanaa maaliskuuta!

    Mia

    VastaaPoista
  39. Kuulostaa todella hyvältä! Kankailta toivoisin ihania, hieman erikoisempia kuoseja. Runsaasti värejä ja erilaisia muotoja, mystiikkaa ja semmoisia "täyteläisiä" kankaita. Nyt on sanaset hakusessa, toivottavasti ymmärrät :P

    VastaaPoista
  40. Kirkkaita värejä ja pehmeitä kankaita, muuta en toivo =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Sulla on aina ihania kankaita :) Tykkäisin sellasista puuvilla/sekoitekankaista joista voi tehdä vaatteita. Värikästä tietysti ;)
    -Reetta

    VastaaPoista
  42. Jotain söpöjä lasten kuoseja... Vähän harvinaisempi eikä niitä samoja prinsessoja ym mitä muualtakin saa ostettua....
    Onnea uudelle yrittäjälle. :)

    VastaaPoista
  43. Minä tykkäisin kaikista värikkäistä trooppisista tai havaijihenkisistä runsaskuvioisista kankaista! Tosi vaikea löytää mitään oikein herkullisia erikoisia kankaita.
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Oma ehdoton suosikkini on Heather Ross, hänen kankaitaan voisi olla mukava saada helpommin Suomesta.

    VastaaPoista
  45. Violette malliston kankaat uppoaa heti. Luotan kyllä sinun makuusi enemmän kuin omaani♥

    VastaaPoista
  46. Amy Butlereita saa jo aika monesta paikasta, mutta tuonne Libertyyn kallistuisin minäkin :)
    T. Pauliina

    VastaaPoista
  47. Japanilaiset kankaat ovat ihania, kaikki värikkäät, iloiset kuosit. Tykkäisin myös, jos kankaita saisi paloina, tai tilkkuina. Kenties jokin tilkkusetti?
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  48. Amy Butlerin kankaita sekä japanilaisia kankaita ��

    VastaaPoista
  49. Itse ompelen paljon ja olen aina harmitelut suomalaisten kauppojen kesyjä valikoimia. Toivoisin siis rohkeita ja värikkäitä kankaita. Tilkkutöihin tarvitsisi myös pienellä teemalla olevia kankaita, ei niinkään suuria kuoseja, jotka eivät toimi pieninä paloina. Kukkakuoseja saisi olla myös tarjolla, monenlaista ja väristä.
    Yst. Sannuska

    VastaaPoista
  50. Jotain humoristista ja graafista. Nörtähtävää. Oikeestihan haluisin niistä mageimmista Star Trek -kankaista tehtyjä juttuja. Eläimet jos jonkinlaiset olisivat siistejä, enemmän tai vähemmän tyyliteltyinä versioina.
    Esim. täällä olis mielestäni ihan kivoja kankahia.

    VastaaPoista
  51. Libertyä minäkin kannatan. Miten olisi vohvelikangas? Onko liian kaukana...

    VastaaPoista
  52. Oletko käynyt Fabric.com sivulla. Siellä on laaja valikoima mm Amy Butler kankaita ja varmasti monia muitakin merkkejä. Libertystä en ole koskaan kuullutkaan.

    VastaaPoista
  53. Libertyn pikkukukkaprinttejä toivon mä!

    -Anna :)

    VastaaPoista
  54. Entä petit pan?

    Saga

    VastaaPoista
  55. Kaikkia ihania vaaleita kukkakankaita ( vaaleanpunaista,pinkkiä,roosaa,violettia,keltaista,vaaleansinistä) mistä voisi tehdä maximekkoja tytöille kesäksi. Unsku

    VastaaPoista
  56. Ihastuttavia ja hassuja pikkukuvioisia eriskummallisissa väriyhdistelmissä. Sun tyylisiä, niin on tyyli kohdallaan!!!

    VastaaPoista
  57. Kirjoitan tötä nyt kolmatta kertaa, että jos jauhan samaa niin älä välitä mikäli kaikki pompsahtaa näkyviin.

    Luotan makuusi, odotan innolla mitä kaikkea on tarjolla. Yksi itseä inspiroiva jenkkisuunnittelija on Tula Pink, ihanan värikylläistä. Materiaaleista toivonuslistalla olisi laminoitu "sadtakkikangas" herkkuväreissä.

    Onnea ja menestystä.

    VastaaPoista
  58. Oooooo, ihan mahtava juttu! Lempparit taitaakin olla jo sinne tulossa. Libertyn kankaita on aika vaikea löytää, ja japanilaisista printtikankaista tykkään myös :)

    VastaaPoista