11 helmikuuta, 2015

Sulon show

Sen olen huomannut, että kaneja - tai ainakin meidän Suloa - on vaikea saada linssin läpi kuvattua niin moni-ilmeisenä, kuin se oikeasti on. Pikkuinen heppu ei pysy paikallaan yleensä hetkeäkään ja tyypillisin poussi on aina sama lasisilmä-tuijotus.

Tänään kiikutin kaninpojan parvekkeelle ja räpsin menemään, aikeena saada edes yksi persoonallinen kuva siitä. No, sanotaanko, että kuvia tuli aika monta. Ei ehkä kaikki erityisiä, mutta erilaisia - ja ainakin mulle kuvastaa sen hassua persoonaa.

Viimeisin kuvasarja on Sulosta lempilelunsa kanssa lempileikeissään. Eli Milon kiertäminen ja yli hyppiminen, välillä jopa päällä kököttäminen, mitä Milo ei kyllä kauaa siedä. :)

Sitä ollaan mietitty, että kun Sulo myös aina kurisee jännästi, kun kiertää Miloa, mitä se tarkoittaa? Onko leikkiä, vai kosiskelua, vai mitä? Kani-ihmiset kertokaa.


It´s hard to get good pictures out of our bunny, pics that actually show his funny personality, since he is never still when i take out the camera - or then he has this frozen glass-eye-look that he puts on every time.

This morning i took him to our balcony and started shooting with one simple intention in mind, to get a few good pictures of him. Well, i took a lot of pictures. I´ll tell you that. To me, all of these do show his personality more or less. I hope you see it too, even if just a little bit of it.

Last series shows his favorite activity with his favorite "toy". Circling and jumping over Milo. Sometimes he even sits on top of him, not long though, since Milo doesn´t love it as much. :)

7 kommenttia:

 1. Luultavasti Sulo vain yrittää kosia Miloa koska Elmeri tekee tuota samaa minulle välillä, tosin keräten herkkuja tai rapsutuksia. Kovasti poika on kyllä tullut äitiinsä. ( ;

  VastaaPoista
 2. Kosiskelua taitaa kurinat olla. Meillä kanipoika piti aina semmoista Öhm-öhm-öhm -ääntä kun tuli luokse. Aaw!

  Siitä olen samaa mieltä, että kanien kuvaaminen on hankalaa. Yleensä kun niillä on joku hyvä ilme tai asento, niin se muuttuu just sillä sekunnilla kun saat kameran käteen. Jos et olisi kurottanut kameraa kohden/ pistänyt sitä päälle, niin tilanne olisi jatkunut ties kuinka kauna samana. Mokomat <3

  VastaaPoista
 3. Eikä mikä tyyppi ja musta raita näyttää ihan vyöltä tai kenties vyölaukulta. Ihan mahtava Sulo ja just oikea nimi hänellä!

  VastaaPoista
 4. Sulo on kyllä niin nimensä veroinen ihanuus <3
  Kanit tosiaan kosiskelee tuolla tavalla, kiertää ympyrää ja hyrisee. Joskus myös narskuttaa hampaita, jos on oikein hyvä mieli. Meidänkin kani teki sitä aina mulle, yleensä kun seisoin pesemässä hampaita niin oli hyvä juosta hulluna ympyrää.

  VastaaPoista
 5. Tuo teidän Sulo on kyllä niin mahtava tyyppi:)

  VastaaPoista
 6. Kuten tuossa jo muutkin ehtineet sanoa, niin kosiskelusta on tosiaan kyse. Nyt kun alkaa kevät lähestymään, niin kaneilla alkaa hormonit toimia vilkkaammin, joten tämä kurina saattaa hyvinkin vain lisääntyä sitä kohden :)

  On muuten kaunis Sulo!
  Keltamustajapanilainen on x-kirjavana upea!
  Etenkin kun on sattunut vielä tulemaan nuo sinisetkin silmätkin.

  VastaaPoista
 7. Pupuista en niin tiedä, unohduin ihastelemaan noita kauniita tekstiilejä, räsymattoja ja pöytäliinaa :D

  VastaaPoista