10 helmikuuta, 2015

Kauneutta kerrakseen!

Ruotsalainen blogi Mokkasin, ei liene monellekaan tuntematon, mutta koska se on yksi mun ehdottomista suosikeista - ehkä kauneimmat kuvat kautta linjan - ajattelin näyttää muutamia omia kuvasuosikkeja sieltä.

Itse yleensä tykkään enemmän skarpeista kuin utuisista kuvista, mutta tää blogi on niin poikkeuksellinen pettämättömällä tyylillään, että on ihan sama mitä efektejä Sofia kuviin taikoo. Ne on aina täydellisiä. Rakastan tota blogia!

Mikä on sun suosikkiblogi, mistä saat energiaa ja inspiraatiota ja apua kauneuden nälkään?

Kaikki kuvat © Mokkasin


Swedish blog Mokkasin is probably a place that most people know from it´s most beautiful pictures and incredible sense of style. I was once again gazing it´s beauty and thought i´d show you some of my favorite pics from different posts.

I usually actually prefer scarp photos over foggy ones, but somehow in this blog every single picture is perfect, no matter foggy or scarp, or whatever. I LOVE Mokkasin!

All pictures © Mokkasin


8 kommenttia:

 1. Joo, kyllä se tuo sama on missä mäkin käyn herkuttelemassa :). Blogin eteen ja stailauksiin nähdään paljon vaivaa mutta onpa tuon ihanan tyylin esittely kantanut sitten hedelmääkin, paljon lukijoita ja varmasti myös asiakkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin on! :) Eikä voi kuin ihailla sitä, että tyypillä on ideoiden lisäksi vielä kyky toteuttaa ne noin upeasti. ♡

   Poista
 2. Ihana värimaailman tuon blogin kuvissa. Täytyykin mennä nappaamaan osoite mun blogilistalle!
  Mukavaa aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Nonna. Ja kannattaa! Samoin sulle. Lähettelen sulle varmaan tilannepäivitystä kun asiat alkaa selviämään täällä päässä, liittyen siis kässäjuttuihin. :)

   Poista
 3. Mokkasin on yksi omista suosikeistani myös Brinja Kovenhavn kuuluu omiin suosikkeihin http://blog.brinja.dk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brinja löytyy myös mun listalta. Ihana blogi sekin! Ja rakastan sitä aitoutta siinä blogissa. Ei tarvii sisustaa tyhjällä ja olla aina siistiä. Elämä näkyy. :)

   Poista
 4. Wau, enpä ole tuolla blogissa vieraillut….vielä :) Kiitos siulle ihanasta vinkistä !

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi miten upeita kuvia! Olen joskus käväissyt Mokkasinissa, mutta en ole tarkemmin tutustunut. Yleensä tykkään kirkkaamista ja räväkämmistä väreistä, mutta kuvat on kyllä upeita, oli värit mitä tahansa :)

  VastaaPoista