09 toukokuuta, 2012

Ystävän lapsille

Me lähdettiin tänään viettämään kivaa iltaa ystävien luokse missä tarjoiltiin hyvän seuran lisäksi maittavaa ruokaa mahan täydeltä. Lapset riehuivat ittensä uuvuksiin, vaikka kiikkuvat kyllä edelleen pystyssä, kun vasta päästiin kotiin. Kiitti Minna ja kumppanit! Oli kivaa!

Koska toisessa päässä tarjottiin ruoka, vietiin me mukanamme tytöille mekot ja Islan tekemä laukku. Isla sai synttärilahjaksi sellasen kivan paketin, jossa on erilaisia valmiiksi leikattuja ja rei´itettyjä pieniä laukkuja ja pussukoita. Niitä on helppo ommella yhteen isolla muovineulalla ja lopputulos on väistämättä nätti. Jos jotain kiinnostaa, niin voin kuvata myöhemmin paketin tänne? Tosi kiva lahjaidea myös 5-vuotiaasta ylöspäin, jos ei ole omaa pikku askartelijaa kotona.

Mutta siis, tässä nämä. Vastaanotto oli onneksi lämmin. :)

P.s. Vielä hetki aikaa huudella Islalle pieneksi käyneitä vaatteita!
Today we went to visit our friends who served us good food with great company. The kids played and ran their little hearts out and we all had a great time. Since they wanted to offer the food, i made the girls these dresses and Isla this little felted purse for her friend. 

Happily the reception was warm. :)

3 kommenttia:

  1. Voi ihania! Sä osaat tuon erilaisten kankaiden yhdistelyn niin ihanasti. Todella kiva lahja. Jos jaksat niin olis ihanaa nähdä se paketti. Oliskohan tuollainen mahdollista tehdä itse huovasta?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Norppis! ♥ =) Mä laitan siitä kuvan piakkoin, taidan laittaa toisestakin hyvästä ja mulle uudesta askartelupaketista samalla. Kivoja pienille tekeville käsille. En usko että olis hankalaa tehdä itsekään, tosin noissa on hirmu kätevät sen muovineulan mentävät reiät valmiina.. Ja voipi olla että toi paketti tulee edullisemmaksikin kuin että alkaa itse ostelemaan huopia, en tiiä (en siis tiedä myöskään paketin hintaa, mutta tuskin mikään öky..). Mut mä laitan ne kuvat pian! :)

    VastaaPoista
  3. Todella kauniita mekkoja, en ihmettele että saajat olivat iloisia! Todella kaunis erityisesti tuo lintukangas. Kaunis toteutus!

    VastaaPoista