14 toukokuuta, 2012

Mekkotehdas-kirjan julkkarit

Sain ilokseni kutsun ihanan Mekkotehdas kirjan julkaisutilaisuuteen, jonne otin Islan matkakumppaniksi (ehkä rehellisyyden nimissä myös hieman suojakilveksi). En ollut aiemmin Sunnaa ja Kirsiä livenä tavannut, mutta blogimaailmatuttuina oon naisia pitänyt, etenkin Sunnaa joka on ystävällisesti ostanut mun tuotteita aina sillon tällöin. :)

Oli hiukka hassua nähdä yhtäkkiä vielä kaiken kukkuraksi Niina ja tietysti Kristakin siellä. Kaikki naiset yhtä hehkeinä kuin niiden kauniit blogitkin. Hetkeksi pysähdyin ihmettelemään että miten mä oon täällä, mutta heitin sen ajatuksen syrjään ja nautin tilaisuudesta.

Tytöt oli pystyttäneet sinne myös kivan pienen askartelupisteen missä sai tehdä kankaalla päällystettyjä helmiä. Mä tein itselleni kahdet korvikset (korvistarvikkeet oli myös siellä valmiina), joista toisen parin toisen helmen oli Isla tehnyt valmiiksi ja niin määrittyi niiden korvisten kangas (mikä oli kylläkin myös ihana).

Kiitos Kirsi ja Sunna ja Krista! Oli kiva rupatella ja tilaisuus oli mukavan rento, sekä tietysti kaunis kuten odottaa saattoi. Niina, oli hauska tavata sutkin! Tässä vähän räpsyjä tilaisuudesta ja kotimatkalta. Islan mekko on tehty Mekkotehdas kirjan mallia ja kaavaa käyttäen. Seuraavaksi lienee tiedossa kirja-arvostelu kyseisestä herkusta.
I got an invitation to the publishing party of the new book - Mekkotehdas. I took Isla with me to enjoy the party (and help me relax amongst strangers).  It was fun, easygoing and beautiful occation - which actually didn´t surprise me at all.

It seemed funny to me at some point to be in the same room with these beautiful bloggers whose blogs i also love and have followed for a while now. It did cross my mind what i was doing there - but then i threw my awkwardness to the corner and enjoyed the party.

The girls had also set up this fun table where you could make your own fabric pearls. I made myself two pairs of earrings. So pretty!

These snaps are from the party and from our way home. I made the dress for Isla using a pattern and model from the book. I guess a book review will be next. :)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! Oi, kunpa oisin ollut mukana. Meilläkin oli kunnia saada kutsu, mutta ikävä kyllä tällä kertaa jäi aikataulun ja välimatkan takia juhlat juhlimatta. Olisi tosiaan ollut mukava nähdä blogimaailman tuttujakin samalla. Tänään kuitenkin haen kirjan postista ja pääsen lähipäivinä ompelemaan.

  VastaaPoista
 2. Oli ihana tavata ja toivottavasti tavataan vielä jossain :) ! Tyttäresi on aivan ♥ Ihania kuvia ! Mulla ei ollu kamera mukana, kun tulin suoraan töistä pyörällä.

  VastaaPoista
 3. Oli todiaan niin mukava tavata aurinkoinen sinä!!! Myös Islan mekko oli ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edellisiin, oli todella mukavaa tavata sinut ja suloistakin suloisempi Isla-neitonen! Mukavaa, jos viihdyitte :) Meidän täytyy tosiaan nähdä toistekin, vaikka niiden ompelusten merkeissä ;)

  VastaaPoista
 5. Henni: Harmi kun et päässyt, mutta onneksi on se kirja! :)

  Niina: Niinpä! Ja kiitos. :)

  Krista: Sä oot ihana.

  Kirsikka: Kiitos samoin, tosiaankin! Kyllä viihdyttiin ja korviksia on ihasteltu. :) Olis tosi hauskaa järkkää jotain! Mä oon aina kadehtinut blogi-ihmisten kässäkerhoja. Ehkä me voitais perustaa oma! =)

  VastaaPoista
 6. Blogissani olisi sinulle haaste! http://pellavasydanjamervi.blogspot.com/

  VastaaPoista