27 toukokuuta, 2012

Kesäretki Kumpulaan

Nyt on täällä kelit hellineet meitä oikein olan takaa ja eilen, kun sattui sopivasti Kumpulan kyläjuhlat, niin sinne tietysti piti mennä auringosta ja rennosta meiningistä nauttimaan. Me ollaankin siellä käyty joka toinen vuosi juhlimassa ihanaa puu-Kumpulaa, onnekkaita ovat ne, jotka siellä asustelevat puutaloissaan. :)

Eilen oli myös vapaa pääsy Kasvitieteelliseen puutarhaan, joten siellä käytiin samalla reissulla. Kirppiskatu jäi tänä vuonna saaliittomaksi meidän osalta, kun saavuttiin paikalle vasta kahden jälkeen.
Kiva päivä oli!

Muistakaahan, että vielä tämän päivän ajan kaikki tuotteet -40%!! :)
We´ve had such great weathers here these past days. Yesterday was this happening called Kumpulan kyläjuhlat that is held every other year. There are lots of bands and little food stands and a long street full of residents selling their useless stuff. Such a laid back event and easygoing atmosphere. I love it.

There was also free entrance to the Botanical garden which we visited as well. Such a beautiful and calm place. Such a fun day! :)

Remember - this is the last day to get -40% at my shop!

8 kommenttia:

 1. Great blog, i like it so much.
  Corina from germany

  VastaaPoista
 2. Niin kesäisiä kuvia sielläkin! Siskoni kävi myös kyläjuhlissa, mutta aamupäivällä. Jotain pientä oli tarttunut mukaan. Samainen sisko alkoi myös jonottaa palstapaikkaa, vaan aika monta vuotta kai joutuu odottelemaan ennen kuin sellaisen saa. Te onnelliset!

  VastaaPoista
 3. Mekkotehtaan kautta löysin tieni tänne ja hyvä, että löysin! Liityin lukijaksi ja palaan vierailulle varmasti:)
  Ihanat kesäiset kuvat ja tuo 'voikukkavitriinijuttukuva' on mieletön!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas! Kasvitieteellisessä museossa olisikin kiva käydä. Ja Kumpulassa. Välillä on melkein ikävä takaisin Helsinkiin... :)

  VastaaPoista
 5. Niin siis puutarha se on eikä museo kai niinkään :)

  VastaaPoista
 6. Corina: Thank you so much! I´m very happy you visited! :)

  Peppi: On kyllä hassua miten yhtäkkiä on kaikkialla kesäisiä kuvia, mun aivot ei vieläkään oo ihan tottuneet ajatukseen, että alkaa olla kesä. Mutta hyvä näin! Voi olla että palstan saa aika nopsaankin! Se riippuu tietty miten suositulta alueelta hakee, mutta meillekin tarjottiin jo saman kesän lopussa kun keväällä hain. Tietty siinä sitten piti odotella seuraavaan kesään että siihen pääsi käsiksi.. Mutta pidetään peukkuja että siskosi saisi nopsaan oman palstan. On se niin ihana paikka! :)

  Anu: Kiva kun löysit tänne ja mukavaa että tykkäsit! Tervetuloa! =)

  Virkattu lintu: Kiitos! :) Onhan siellä se museokin, ihana paikka ihan kokonaisuudessaan kyllä. :)

  VastaaPoista
 7. Kumpulan kyläjuhlat on vaan joka toinen vuosi..

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kuinka ystävällistä sinulta oikaista.. Heh. Vuosi sinne toinen tänne, kun on pieniä lapsia juoksee aika niin vauhdilla että edellinen kerta tuntui ihan vuoden takaiselta. Mutta samapa tuo. Korjasin tiedon, jotta ei muita tarkkailijoita sitten häiritse. ;D

  VastaaPoista