07 kesäkuuta, 2011

Retro

Viime viikonlopun toisista juhlista kotiutui meille neljä (kertoman mukaan) 50-luvun tuolia, jotka oli menossa roskalavalle. Tuolit on ikäänsä nähden tosi hyvässä kunnossa ja niissä on huippuhyvä istua. Kaksi niistä kotiutui toistaiseksi meidän eteiseen, kaksi muuta sitten parvekkeelle mistä puuttuikin sopivasti istumapaikat. Ensin ajattelin että verhoilen tuolit uusiksi, mutta menkööt nyt ainakin jonkin aikaa näin. Jakaa varmasti mielipiteitä, mutta mä tykkään.I saved these chairs from the other party that we were at this past weekend (old lady´s house and yard). She said they are from the 50th century and she was going to get rid of them. They are in a really good shape considering their age and really comfortable to sit at as well. At first i thought of upholstering them but i think i´ll leave them be for now. These surely divide opinions but i like them.

*****

Tuoleista innostuneena aloin kuvailla muitakin retroja mitä meidän kodista löytyy. Kaikki on mun vanhoja, äitin säästämiä leluja ja kirjoja. En oo yleisesti ottaen mikään retroiluun täysin hurahtanut, mutta tykkään siitä kun vanha ja uusi asuu rinnakkain. Tässä osa niistä mun vanhoista. Klikkaamalla suurenee.


Excited about the chairs i started to take photos of some retro toys and books that my mom has saved from my childhood. I´m not a total retro freak but i do like it when old and new mix together. Here are some of the stuff we have here. Click if you want them bigger.

                                                         ******

Loppuun vielä kuva menneiltä ajoilta. Äiti ja mä.A picture from the early 80´s. Mom and me.

4 kommenttia:

 1. Ittekki tykkään silleen, et on sekä että. En missään tapauksessa haluaisi asua jossain lapsuusmuseossa, vaikka tuota rompetta aina tuleeki haalittua menneiltä ajoilta. Siinä on ehkä freudilla jotain sanomista asiaan, mutta niin sillä ois varmaan moneen muuhunkin.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihana tuo kukkatuoli ja tuo omppusoittorasia. Minäkin tykkään keräillä kaikkia vanhoja retrojuttuja, mut en kuitenkaan kotiani katosta lattiaan halua retroksi.

  VastaaPoista
 3. Tuo vauvan soittorasia on minullekin tuttu. Jollakin olen vaan nähnyt samnalaisen. Ihan samoilla linjoilla ollaan. Minusta on tärkeää, että elämän kerrokset ja vaiheet näkyy sisustuksessa, ettei niin, että kaikki kerralla uusiks kun muoti vaihtuu. Minun aikanani on muoti katos vaihtunut jo moneen kertaan ;)

  VastaaPoista
 4. Hei, mukllakin on tuollainen kissa, lyhyemmällä karvalla, mutta samassa asennossa! Muistan, kun löysin sen maasta ollessani 4 tai 5 vuotias, eli noin 35 vuotta sitten. Ja tallessa on edelleen:)

  VastaaPoista