04 kesäkuuta, 2011

Kolme lippistä lisätty myyntiin!

Sain viimein päivitettyä nämä omalla kaavoituksella tehdyt, hyvin istuvat kesälippikset kauppaani. Huolellista käsityötä, kankaat Japanista, jokainen on uniikki. Paitsi tietty pöllölippis ei ole, koska Niksulla on sama mutta isompana, mutta ei nekään ihan täysin samanlaiset ole. Tässä pienemmässä on hieman leveämpi lippa.

Eli vihreä lippis ja norsulippis kokoa py 50 (n. kokoa 86-92 cm käyttävälle).

Pöllölippis kokoa py 48 (n. kokoa 80-85 cm käyttävälle). Takana oleva kuminauha lisää lippiksille käyttöikää ja senttikoot on arvio. Kannattaa mitata päänympärys jos on epävarma sopivasta koosta. :)

Jos et syystä tai toisesta halua rekisteröityä Taitomaan käyttäjäksi, mutta haluat ostaa lippiksen, laita mulle sähköpostia! :)

                                                      (KLIK KLIK!)

I just added these to my little shop. :)

1 kommentti:

  1. Noita maatuskoja kaupastasi käyn säännöllisesti himoitsemassa. Meillä on vaan kuulemma pehmolelujenostokielto!!! No, taiteilija on Kuopiossa ollut viikonlopun niin salaa haalasin Valtterista euron maksaneen myyrä-pehmolelun kotiimme, ihan piruuttani vaan :D Harmi kun noi lippikset on tämän kesän osalta varmaan liian isoja. Lapsenihan on siis mieltynyt retrohenkisyyteen ihan mahasta käsinkin jo...(eli tästä tulee yläasteella vielä ongelma kun en saa pukea sitä enää ruskeaan froteeseen)

    VastaaPoista