18 maaliskuuta, 2018

Ihania tilavia penaaleja ja menovinkki ensi kuulle

Heippa!

Näin synttäri-iltanani päätin kuitenkin tehdä vielä vähän hommiakin, kun onhan tässä nautittu vatsakin täpötäyteen herkkukakkua niin energiaa piisaa.. ;)

Ensi kuun alussa järjestämme muutaman kotimaisen pienyrityksen voimin taas kivan tapahtuman keskellä tunnelmallista puu-kumpulaa, nimittäin Kotimaisten merkkien kevät Pop up! Tapahtumapaikkana on jälleen Kumpulan kylätila, Intiankatu 31 ja ajankohta on sunnuntai 8.4. klo 10-16. TÄSTÄ pääset suoraan tapahtumasivulle. Osalta on tulossa uutuuksia (minulta myös), osalta poistotuotteita hyvällä alella ym.. Kannattaa ehdottomasti tulla! Julkisetkin kulkee tuonne mainiosti ja nurkilta löytyy söpö kahvila, pizzeria ja vaikka mitä. Helppo tulla koko porukalla kun eväätkin löytyy läheltä. :)


Tänään lisäsin myös nämä nätit litteät, mutta tilavat penaalit TÄNNE. Näihin mahtuu mukavasti pitemmätkin kynät ja TÄÄLTÄ pääset lukemaan Kalenterimanian Miran ajatuksia vastaavasta penaalista.P.s. Kaupassa on nyt paljon tuotteita kevätsiivouksen myötä alennuksessa. Ale-tuotteita löytyy lähes kaikista tuotekategorioista, joten kannattaa käydä läpi ja tehdä hyviä löytöjä samaan pakettiin! Kaikki kortit ovat myös poistoalessa -50% ja niitä onkin fiksua shoppailla tuleviin synttärijuhliin. Meillä ainakin tuntuu keväisin olevan varsinainen juhlaputki päällä, kun jatkuvasti joku lasten ystävä täyttää vuosia.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti