14 helmikuuta, 2018

Tuplakukkaroita... Oho.. kissoilla :D

Ei ehkä yllätä, että aiheena on jälleen kerran kissat, mutta onhan toi kangas nyt älyttömän söpöä, oli sitten kissaihminen tai ei. Nämä neljä näppärää söpöläistä löytyy nyt kaupasta kukkapussukoiden lisäksi, jotka myös päivitin sinne tänään. Kissapussukat valmistin japanilaisista puuvilla/pellavakankaista ja niissä on vuorena tiivistä luonnovaaleaa pellavakangastam sekä metallivetoketjut.

Kukkaiset kuviopussukat ovat myöskin japanilaisista kukkakankaista valmistetut väripilkut, ihania lahjaideoita myös ystäville, muutenkin kuin ystävänpäivänä. :)

P.s. Näitä muuten voi tulla huomenna shoppailemaan myös työhuoneeltani, jos haluat ihan ystävänpäivänä ystävällesi pussukan antaa.

Ujutanpa vielä meidän kollipoikienkin kuvat tänne väliin. Mau on nyt 2,5 vuotta nuori, Haru 1v 9 kk ja Jalo 9 kk.

Mulla on oikea käsi reistaillut nyt tosi paljon, mikä lie tulehtunut siellä sisällä tällä kertaa. Se on hankaloittanut kuvien käsittelyä ja verkkokaupan päivitystä viime aikoina ja siksi "ystävänpäivämallistokin" päivittyi kauppaan vasta tänään. Onneksi noita nyt voi käyttää ja antaa kyllä muulloinkin. Kaikenlaista sitä pitääkin aina tulla eteen. Yksi aikamoinen painajainen, että se tekevä käsi tästä nyt pamahtaisi.. Kääk. Toivottavasti jossain vaiheessa alkaisi Burana 600-kuuri auttamaan.

Mutta nyt, hyvää yötä ja ihanaa Ystävänpäivää (sillä kellohan on jo viittä yli puolen yön)!! 
These catty double zipper pouches are now available HERE! I just had to stick these pics of our kitty boys in-between. Suits the subject.. :D

Happy Valentine´s Day my sweet ones!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti