05 syyskuuta, 2017

Tyhjennä ensi tiistai kalenteristasi!

Pidän ensi viikon tiistaina Avoimet ovet työhuoneellani klo 12-20, jolloin on loistava tilaisuus tulla ostamaan Libertyn ja Art Galleryn kankaita metritavarana, penkomaan Tilkkupusseja -10%, ostamaan silitysmerkkejä ja kyniä paljoustarjouksella ja tutustumaan työtilaani.

Sain mukaan ystäväni ja lahjakkaan yrittäjän Rosan, joka tuo merkiltänsä VANJA SEA mm. Luomuneuloksia ompelijoille, näistä valmistettuja ihania vaatteita lapsille ja aikuisille, Aurinkokehrän käsinvärjättyjä upean sävyisiä neulelankoja ym. kivaa!

Maksuvälineinä käy käteinen ja pankki-/luottokortti, sekä laskumahdollisuus on myös olemassa.

Minulta tulee myös uutuuksia kuten mm. projektipussukoita myyntiin! Uutuudet päivitän verkkokauppaan vasta tämän Pop Up päivän jälkeen, joten loistomahdollisuus hankkia oma uniikki herkku ennen muita!

Tarjolla on ainakin namia, Goodion raakasuklaata, Pukka teetä, ehkä muutakin pientä.. suunnittelut on vielä hieman kesken. :) Seuraamalla yritykseni FACEBOOK-sivua pysyt ajan tasalla kaikesta tulevasta!

Osoite on Mikkolantie 1 A, Oulunkylä (Helsinki Fashion House) ja 3. krs. Opasteita seuraamalla pääset perille (mutta myös infosta voi kysyä klo 17 saakka)! 

HUOM! OVET SULKEUTUVAT KLO 17, JOTEN JOS OLET TULOSSA MYÖHEMMIN, LAITA MINULLE VIESTIÄ SÄHKÖPOSTITSE, TAI FACEBOOKIN KAUTTA JA SAAT PUHELINNUMERONI!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MEIDÄN KUMMANKIN PUOLESTA, OTA MYÖS YSTÄVÄT MUKAAN! =)POP UP WITH VANJA SEA at my work room next Tuesday September 12th!! Come if you´re in Helsinki!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti