22 kesäkuuta, 2017

Säihkyvät rusettipannat

Hyvän yön toivotukset ja terkut täältä sorvin ääreltä. Siinä kun muut valmistautuu Juhannuksen viettoon, täällä ainakin yksi pikku-yrittäjä painaa hommia. Mutta eipä se mua niin haittaa.. ;)

Mun piti saada nämä söpöt säihkypannat jo tänään verkkokaupan puolelle päivitettyä, mutta kuvien käsittely jäi vielä vaiheeseen, joten siirrän suosiolla huomiselle. Ihania värejä löytyy tästä uudesta satsista ja osa on myös vähän pienempiä kuin toiset. Ilmoittelen vielä huomenna, kun kaikki pannat on listattu kauppaan saataville, mutta tässä muutama "sivulaukaus" tuotteista ja mun pörröisestä kuvaus-assarista (jonka pitää saada osallistua mun kanssa joka asiaan).Today i took pictures of my newest patch of blingy plush bow headbands and since my fuel kinda ran out (it´s over midnight in Finland) i decided to continue with the rest of the picture touch up´s tomorrow and transfer the updating there as well. So, tomorrow these pretties will be listed to my shop!

But.. i also took some side snaps of my cute furry assistant who needs to participate in everything i do - so i will put more of those pics here now. :)

Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti