01 toukokuuta, 2017

Kokonaiset Kymmenen!

Mun maailman ihanin vapputyttöni täytti tänään kymmenen vuotta. En voi uskoa... unohduttiin siinä kaikki muistelemaan aikaa kymmenen vuotta sitten, kun pieni murunen juuri syntyi tähän maailmaan. Niin paljon rakkautta. Niin paljon kaikkea, maailman ihanin ja tärkein. Rakas.

Tänään kun on virallinen synttäripäivä, syötiin perinteen mukaan herkullinen vappulounas ja sen jälkeen käytiin kakun kimppuun. Mummi ja naapurissa asuvat kummit tuli meille, mutta muuten oltiin omalla porukalla. Juhlajuhlat pidetään sitten vähän myöhemmin.

Mä en todellakaan oo mikään kakkuvelho, mutta koska sankari toivoi prinsessakakkua, päätin sellaisen nyt kokeilla tehdä, ihan vaan koska kymppi. ;) Alakerran kummitäti leipoi kylläkin pohjan, koska se on sen heiniä, mä tein sitten kaiken muun. Ei siitä ulkonäöllisesti nyt ihan sääntöjen mukainen tullut, mutta päivänsankari oli tyytyväinen lopputulokseen, ei se oo kuulemma meillä niin justiinsa (eikä kyllä olekaan). Sen lisäksi se oli hyvää - ja sitä on vieläkin jääkaapissa (ja mä jo kävin nappaamassa iltapalaksikin kakkua).

Iltasella ajeltiin pyörillä vielä joen varteen iltapiknikille, joka oli kyllä myös aika herkkupainotteinen, mutta sekin vaan, koska kymppi. :D

P.s. Yksi päivänsankarin lahjoista oli uusi pyörä, mutta ei uusi-uusi, vaan vanha kunnon kasari-Helkama, jonka löysin Torin kautta. Oon aika iloinen, että toi mun tyttö on niin cool, että sen mielestä tää retropyörä on paljon siistimpi kuin kaupan uutuuttaan kiiltävät vastaavat. Ja hei, onhan se nyt hitto vie ihan sairaan magee pinkin penkkinsä kanssa.My sweet little darling turned TEN today! Oh my gosh... how time really flies when you stop to think about it. We had some heartfelt moments today reminiscing that time ten years ago when she was born and changed everything. Perfect little thing, so precious. Still perfect. My love.

I made her a princess cake because she wished for one - and i´m no cake magician.. but it turned out delicious even though the outlook was not quite there.. :D She was very pleased and that´s what´s important. Today was only for the closest, grandma and neighbour-godparents came to celebrate. The real party will have to wait a couple of weeks.

In the evening we took our bikes and went by the river to a late night picnic and ate some (pretty sweet) evening snacks. The weather was so pretty, turning to spring bit by bit. Such a good day. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti