22 heinäkuuta, 2016

Ihana kauppa Kruununhaassa

Vein eilen lapsille suunnattuja tuotteita pienen kasan niin niin ihanaan kauppaan Kruununhakaan, osoitteeseen Liisankatu 6. Anna ja Johanna pyörittävät siellä Olo-huone Second hand & Lifestyle -nimistä kivijalkaliikettä, josta voit tehdä ihania vintage löytöjä kauniiden käsitöiden ym. kivojen tuotteiden ohessa. Mä siinä samalla kun jätin tuotteeni tiskille, niin en voinut vastustaa - vaan nappasin itselleni vanhan nahkaisen olkalaukun (näkyy yhdessä näistä kuvista) mukaan, oli vaan pakko. Niin nätti!

No mutta siis, kun seuraavan kerran kuljeskelette kaupungilla (Helsingissä siis), niin menkää piipahtamaan tässä tunnelmallisessa liikkeessä. Myymälän sisällähän toimii myös pieni teekuppila, joten mikäpä parempaa, kuin jäädä hetkeksi istumaan samalla kun ihastelee ympäristöään! :)

'

If you are in Helsinki i highly recommend you to go to this wonderful cozy little store! You will find all sorts of pretty handmade items (including mine!), soaps, decor stuff, vintage clothes, bags, china etc... and you can also enjoy a cup of fresh and delicious tea while you´re at it!

Liisankatu 6 is the address and opening hours are found at their web page (link above).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti