03 huhtikuuta, 2016

Koko merkkivalikoima nyt saatavilla!

Lisäsin juuri loputkin silitysmerkit KAUPPAAN, joten sieltä pääsee valikoimaan omiin tarkoituksiin sopivat ihanat kuvat. Oma ehdoton lemppari on Harajuku tyttö, aivan supersuloinen japanilainen merkki. Niitä onkin vain yksi (jonka melkein pidin itse), joten pidä kiirettä, jos sen haluat. :)

Merkkejä on tulossa vielä lisää, mutta tässä kaikki mitä nyt on varastossa. Vähän liian usein huomaan nököttäväni yötä myöten etsimässä merkkejä ja tuotteita kauppaani. Sitten ei meinaa uni tulla kun kroppa on jumissa ja päässä vilisee liikaa ajatuksia. Pitäisi osata keskittää päiväsaikaan nää hommat, mikä nyt ei viikonloppuisin edes kyllä onnistu, mutta arkena.

En siis saanut kuvattua kaikkia ihania uutuustuotteita vielä viikonlopun aikana, mutta ensi viikolla ne tulee, lupaan!
Just added the rest of my iron-on to the SHOP. My absolute favorite is the amazingly cute japanese Harajuku girl patch. Almost kept it myself but it is available now - and there´s only one of those, so be quick if you want it.

More patches are coming in time, but all that i have in store now are stocked. Next week new gorgeous stuff coming up. Don´t go far! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti