11 maaliskuuta, 2016

♥ Karvaiset Kaverukset ♥

Aika on vierähtänyt ja meidän pikku kitti-katti-killi-kolli-milli-molli Mau täytti kokonaiset puoli vuotta. Lieneekö pikku-kolli nyt jonkinmoisessa teini-iässä sillä kynsin ja hampain hyökkäily on tullut vähän rajummaksi ja sitä tapahtuu vähän useammin kuin aiemmin. Eipä hätää, sillä vesisuihkepullo onneksi aina pelastaa meidät ja nykyään sitä ei tarvitse kuin vilauttaa niin fiksu pikku riiviö kipittää karkuun tuhatta ja sataa. :)

Miloakin on pieni pojankloppi muutamaan otteeseen yrittänyt härnätä, mutta vakaalla kymmenvuotiaan otteella ei jättiläisen tarvitse kuin vähän korottaa ääntään ja loksauttaa leukojaan Maun suuntaan ja taas rynnätään karkuun. Mau on ollut alusta asti sen verran ujo ja hellämielinen kisu, että nämä sen rynnäköt on jokseenkin liikuttavia samalla kun ne ärsyttääkin, jos ehtii jättää taas jälkensä käsivarteen tai jalkaan. Oletan, että tää on ohimenevä vaihe, kaikkien se teini-ikä on kuitenkin sekoiltava läpi. ;)

Sen vaan sanon, että sydän sulaa kun tätä parivaljakkoa seuraa - ja löytää ne aina nokosilta toistensa kainaloista. Eläimet on parhaita. 

P.s. Muistattehan, että vielä tänään saa -15% kaikista kaupan tuotteista!

Time has flied and our little kitty cat is six months already. I think he is going through some teenage times because he has been attacking us more often and rougher than before. Fortunately a handy thing like spray bottle filled with water has turned out to be our savior and nowadays it´s enough to just show it to him when he´s getting rough. I´m pretty sure this is just a passing phase since he is such a gentle little guy at his heart. He loves to cuddle and sneaks close to cuddle when one of us is sleeping. I guess we all have to endure that teenage spirit when it takes over you. ;)

Anyways, my heart just melts when i look at these two - always snoozing in each others nook. There´s nothing better than animals. 

P.s. Everything in my store -15% today only! 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! ♥♥
  Tuo hyökkäily on leikkiä vaikka saattaa välillä olla aika rajuakin ja kuuluu kissan luontaiseen käytökseen. Meillä kun on kolme kissaa niin hyökkäily kohdistuu vain kissakavereihin ja ihmiset saavat olla rauhassa. Kavereillani joilla on yksi kissa on esiintynyt vastaavanlaista käytöstä ihmisiä kohtaan. Painikaveri auttaisi tilanteeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! ♥ Voi apua, arvaa haluisinko jo toisenkin kissan, mutta ollaan päätetty ettei oteta niin kauaa, kun koirapappa on kuvioissa mukana. Kaks riekkuvaa kissaa voisi olla sille jo liikaa. Vaikka se tykkää tosi paljon Mausta, niin on se myös sen kanssa helisemässä, kun ite haluaisi vaan lökötellä ja toinen tulee hyppimään naamalle. :)

   Poista
 2. Oi, miten hellyttäviä kuvia ihanista karvakamuista <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niiiin ihania tyyppejä kyllä. Tuo iloa joka päivään. :)

   Poista