09 tammikuuta, 2016

Söpöyttä kerrakseen

Tein joulumyyjäisiin aiempina vuosina hamstraamistani Libertyn pienistä tilkuista pehmorusetti-hiuslenkkejä myyntiin. Lisäksi syksyllä tein kasan omista kankaista päällystettyjä nappi-hiuslenkkejä, nekin oli tarkoitus ottaa joulun tapahtumiin mukaan. Vaan kuinkas sitten kävikään.. Työhuonemuuton yhteydessä unohdin kaikki hiuslenkit erääseen pussukkaan ja muistin vasta Kaapelin Joulun viimeisinä päivinä, että hiuslenkit on unohtuneet ihan kokonaan! Suurin ehti löytää jo myyjäisistä uudet kodit, mutta muutama jäi jäljelle ja nyt nämä kolme suloista settiä löytyvät verkkokaupasta.


Myöhemmin tänään (kunhan vaan koneella-istumis-kestävyys riittää) listaan vielä muutaman kolikko/korttikukkaron kauppaan. Täytyy sanoa, että kuvien ottaminen on tähän (kylläkin ihanaan) pakkasaikaan hiukkasen haasteellista, ainakin jos haluaa ottaa luonnonvalossa tuotekuvat. Itse kun teen sen parvekkeella, niin hyvin siinä pakastuu jo muutaman tuotteen jälkeen. :D


Three sets of the cutest accessories are now available at my shop! Little coin/card pouches will be added later on this evening. :)

1 kommentti:

  1. No on kyllä ihania! Täytyykin napsautella muutama nappi omista Libertyn tilkuistani. Magneetteja teinkin tässä taannoin pikkukukkakankaista isoilla nappipohjilla.

    VastaaPoista