07 syyskuuta, 2015

Avajaiset

Kiitos vielä kaikille jotka tulitte juhlimaan Yrittäjän päivää ja mun avajaisia + Sannan 3 v. synttäreitä lauantaina kaupalle! Oli ihanaa nähdä niin paljon ystäviä ja tuntemattomiakin samalla kertaa. Palaute oli ainoastaan positiivista ja yksi rouva sanoi ihanasti sisääntullessaan, että "Oijoi! Minne mä tulin? Aivan ihana tunnelma, ihan kuin olisi ulkomailla, Amsterdamissa missä on niin rentoa ja iloista." Se vasta oli ihana kuulla!

Chotto Matte teekuppila ihastutti myös monia läsnäolollaan ja Anna saikin kakut ja teet hyvin kaupaksi. Kuvia ehdin harmittavan vähän räpsimään, sillä kaikki aika meni höpisemiseen ja ilokseni myös myymiseen.
Oli ihan huippupäivä!

Uusia tuotteita kaupalla on melko paljon ja pyrin saamaan ainakin suurimman osan tällä viikolla kuvattua verkkokauppaan. Muistakaahan myös käydä tykkäilemässä kaupan sivuista Facebookissa niin saadaan sinnekin vielä arvontaa ja tarjousta ilmoille (kun 500 tykkääjää tulee täyteen)!

Lauantain kävijöiden kesken suoritetun lahjakortti-arvonnan voitti Kaisa Pienimaa. Onneksi olkoon!


Just a few shots from our party day at the shop this past Saturday. I wish i had taken more but i was too busy talking with everyone and fortunately selling some products too - so these are all i have. It was a really heart warming and good day.
Thank you all who came by!! 

1 kommentti:

  1. Voi jos olisin lähempänä, olisin tullut paikan päälle! Todellinen hyvän mielen puoti :) Kiitos ihanasta puhelinlaukusta, on ollut jo monta kertaa käytössä. Kätevä ja söpö laukkunen :)

    VastaaPoista