11 tammikuuta, 2015

Pataleipää, yes please!

Olen jo pitkään kuullut kehuja mysteerisestä, super helposta pataleivästä, joka kuulemma vie kielen mennessään. Ainoa joululahjatoiveeni olikin pata (oikeesti), jonka äiskä sitten ostikin. Eilen päätin sitten vihdoin kokeilla mitä siitä oikein kohistaan ja pyöräytin illalla taikinan muhimaan.

Aamulla uuniin ja oikeesti, NIIN HYVÄÄ! Täydellisen rapea kuori, täydellinen koostumus, täydellinen maku. Voita ja Brie-juustoa päälle, kahvia kuppiin ja yksi parhaista aamiaisista pitkään aikaan oli siinä.
Ohjeita varmaan on hieman erilaisia, mutta mä tein alla olevan mukaan. NAM!!




I baked the best bread today for breakfast. Yummee!!

2 kommenttia:

  1. Näyttää niin herkulliselta, että nam !
    Olenkin ihan kokonaan unohtanut taas tuon pataleivän ! Kiitos…koklaampa tällä viikolla tätä sinun ohjetta !

    Pssst, siuta en ees kerinnyt moikkailemaan ja kurkkailemaan tuotteitasikaan tuolla Wanhassa satamassa, kun yksin on, niin pöydän takanta sinne toiselle puolelle rakennusta tuli kirmattua aikasta harvoin :)

    VastaaPoista
  2. Mä en kestä! Näitä pataleipiä on jokapuoella, mäkin haluun! Varsinkin kun meidän lähikaupasta ei saa mitään kunnon leipää!

    Millainen pata sulla on käytössä? :)

    VastaaPoista