17 elokuuta, 2014

Viikonloppuna tapahtunutta

Juhlittiin Niksun viidettä kokonaista vuotta. Virallinen synttäripäivä oli ja meni jo, mutta säästettiin kaverikemut/meidän kaveriperheiden kutsut tähän viikonloppuun, koska heinäkuussa ystävät tuppaavat olemaan lomalla kaikki. Ihana lapsi, mun poika.
Ihmeteltiin meidän eläimiä, kun toinen on niin pieni ja villi, toinen iso ja tyyni. Molemmat maailman ihanimpia.Syötiin omia tomaatteja (tai siis lapset keräs ja mä söin).


Luin - ja kävin läpi lehtiä, omia ja Niinalta saatuja.


Käytiin mökkikylän myyjäisissä, josta lähti mukaan Arabian pienet leipälautaset ja muutama englantilainen lautanen, sekä niiden alla näkyvä räsymatto (joka ei kylläkään näytä parhaita värejään kuvassa).


Söpöt kukkamukit ostin Sammatista kirppikseltä jonka ohi ajettiin, kun tultiin kaverin mökiltä. Samasta paikasta lähti mukaan kaunis 50-luvun vihreä rottinkituoli.This weekend we:

- celebrated our five-year-old perfect boy 
- wondered about our animals, one so little and wild - other big and calm, both absolutely perfect
- ate our own tomatoes (well.. kids collected - i ate)
- read and went trough magazines - my own and a pile i got from Niina
- went to nearby cottage area´s small rummage sale where i found some pretty plates (again) and that rug underneath them.

Cute flower mugs are from a flea market we went past this summer at Sammatti. The green rattan chair from the fifties was a treasure i found from there as well.

8 kommenttia:

 1. Onnea Niksulle! Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea viisivuotiaalle! Meillä juhlittiin eilen kolmivuotissynttäreitä:). Toi vihreä tuoli on löytö! Täällä Kanelia odottelee innolla vaatepakettia :)(vaikka taisivatpa nuo kesäkelit nyt mennä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, no onnea sinne myös! :) Niin on löytö, tosi suloinen kapistus, vaikkakin hiukka varovainen sen kanssa saa olla, kun on toinen käsinoja vähän murtunut. Toivottavasti vaatteet tuli ja ehtivät vielä käyttöön!

   Poista
 3. Voihan kakku! NAMS!
  Onnea Viskarille! Kirje tuli muuten viikonloppuna, kiitos! Vastaillaan kun lomat on lomittu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli muuten hiton hyvä kakku, parhaita maultansa mun kakkumaakari-historiassa. :D

   Eipä hätää kirjoittelulla, sitten kun aika on otollinen. :)

   Poista
 4. Onnea! Ja mikä herkkukakku! Ja noi kirpparilöydöt, wau! :) Kiva että olet saanut tomaatteja, meillä se menee niin että muksu poimii ja syö ne ennen kuin ehdin nähdäkään että puskassa olis kypsiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosa ja kyllä, hyvää oli! :) Innoissani olin myös kirppislöydöistä. Astiahullu kun olen.. Meillä Niksu kyllä syö tomaatteja myös, mutta jostain syystä ei partsin yksilöt kelpaa. Hassua sinänsä. :)

   Poista