04 elokuuta, 2013

Pikkuisia uniikkeja avaimenperiä

Tein pienen erän näitä painettuja avaimenperiä/laukkukoristeita myös myyntiin. Pohjakankaana toimii herkkä Japanilainen puuvilla-pellavasekoite kangas. Jokainen on uniikki kappale. TÄÄLTÄ lisää infoa mitoista jne.

Myös sähköpostitse voi edelleen ostaa, mikäli ei halua kirjautua Etsyyn. :)

Tänä vuonna en ole menossa Naisten joulumessuille Wanhaan Satamaan myymään, kuten aiempana kahtena vuonna. Sen sijaan yritän saada pienen syys/talvikokoelman pieneen verkkokauppaani esille, jotta tossu- ym. ihanat asiakkaani saavat taas ostaa käsintekemiäni lahjoja pakettiin.

HUOM! Tänään on vika päivä, jolloin saat 15% alennuksen Teippitarhan ihanuuksista koodilla: NovaMelina! Vielä ehtii! :)
A small patch of small unique plush key fobs/purse decors are now available at my Etsy shop. More info about these cuties, like the measures, is there too :)

6 kommenttia:

 1. Hihi, oli pakko vielä viime metreillä käydä hyödyntämässä tuo tarjous Teippitarhaan. Oon itekin alkanu miettiä korttieni myymistä Etsy:ssä, mut jotenkin oon vielä epävarma sen toimivuudesta.

  VastaaPoista
 2. Minulla on sinulle tunnustus: http://chokokanel.blogspot.fi/2013/08/blogitunnustus-kiitos.html

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja taas! Voi harmistus sentään ettet ole Naisten Joulumessuilla :( juuri yhrtenä päivänä mietin että sinulta pitääkin kysyä asiasta. Mutta kiva jos sinulla on Joulun ajan web shop :)

  VastaaPoista
 4. Oletko painanut myös lehdet itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo painanut, ne kuuluu kankaaseen.

   Poista