04 joulukuuta, 2012

Mua jännittää!!!!!

Tulin just messupaikalta kotiin. Kävin viemässä mun työt sinne ja iski hirvee jännitys päälle. Apua jos ei kukaan ostakaan multa mitään jne.. Ei oo nyt mtiään kuvaakaan. Pakko oli vaan tulla tänne pillittää ennen kuin meen taas ompelee niitä hitsin tossuja. Kääk! Toivottavasti menee edes melkein yhtä hyvin kuin viime vuonna. No moikka! Toivottavasti nähdään siellä!

Siis: Wanha Satama (Katajanokalla, ratikka 4, 4T tai kuljetus Kiasman edestä) ke-su 5.-9.12 klo 10-18. Paikka 48 C-hallissa (eli suunnilleen keskellä). Jaiksjaiksjaiks!

10 kommenttia:

 1. Hei hyvin se menee! Sulla on ihanat tuotteet!!!

  Meillä on täällä lähistöllä sunnuntaina vielä myyjäiset. Toivon tietty myös, että varastot tyhjentyvät!

  Messuiloa sulle! Tää on kivaa, vai mitä?

  VastaaPoista
 2. Voi varmasti menee hyvin! Olet tehnyt mielettömän ihania juttuja myyntiin! Ja voi noita kuvia; ♥♥♥.

  VastaaPoista
 3. Hyvin se menee, tossut on ainakin niin parhaita!

  VastaaPoista
 4. Sulla on niin iloisia ja ihania ja värikkäitä tuotteita, että varmasti ne huomataan :)

  VastaaPoista
 5. Hyvin se menee, mutta on ymmärrettävää, että sinua jännittää. Niin minuakin jännittäisi, kun en ole ennen ollut. Ajattele, että sinulla on jo yksi ihana kerta takana ja nyt tulee toinen :-) Ilman muuta saat ihanuuksiasi kaupaksi. Voi kumpa ehtisin äitini kanssa käväisemään, niin saisin tilaisuuden valita mieleiseni penaalin miehelleni.

  VastaaPoista
 6. Voi kakkimus kun mä taidan nyt missata nämä markkinat ihan täysin! Kiva lähtee reissuun joo, mutta olispas ollut niin kiva tulla sunkin pöytää ihailemaan!

  VastaaPoista
 7. Oi armas ystäväin, lienee jo toiset mietteet tänään kun korinpohjat kopisee tyhjyyttään ;) ja ihanat väriläiskäsi ovat matkanneet uusiin koteihin ilahduttamaan! Ihanaa Itsenäisyyspäivää, Nova!

  Terkuin Mia

  VastaaPoista
 8. http://hyppyset.blogspot.fi/2012/12/a-blog-with-substance-tunnustus.html

  Täällä on sulle tunnustus ! :)

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti (loppu-)myyjäiset ovat sujuneet hyvin. Kiitos ihanista tuotteista, laitoin niitä postaukseen: http://chokokanel.blogspot.fi/2012/12/naisten-joulumyyjaiset.html

  VastaaPoista