30 heinäkuuta, 2012

Sankareita ja kurpitsoja

Eilen mentiin palstalle grillaamaan ja innostuin sitten jäämään sinne vielä rikkaruohoja repimään. Juuri ennen lähtöä ajattelin tarkistaa kompostin päällä olevat kesäkurpitsat. Paljon pieniä alkuja löytyi ja...mitä ihmettä täällä on!!! Kuva kertokoon sen. :D


Omia uusia perunoita ollaan jo monet erät syötykin, mutta niihin en kyllästy varmaan ikinä. Onnea on oma kasvimaa.


Omalta kasvimaalta sain myös kerättyä kukkakimpun juhlapöytään.



Niksulla oli hirmu kivat synttärit. Ihania vieraita ja rento meininki. Tällä kertaa pidettiin syndet ihan kotona, kun melkein puolet kutsuvieraista oli lomailemassa, joten kerhohuoneelle ei ollut tarvetta. pieni sankari oli onneksi tyytyväinen tavalliseen täytekakkuunsa, kun löydettiin juna vaunuineen pitelemään kynttilöitä. :)


Lahjat oli juuri sitä, mitä pieni automies voi toivoa. ;)


Ostin Tiimarin alesta paketin pastellisia helmiäis-akryylivärejä. Kokeiltiin niitä puuhelmiin. Vielä ei keksitty mitä niillä tehtäisiin. Söpöjä ne silti on.


13 kommenttia:

  1. On siinä Islalla vähäksi aikaa syömistä =)

    VastaaPoista
  2. Upea kuva tuo eka! Meillä syödään paljon kesäkurpitsaa, nam. Laita osa paloina pakkaseen, ellette saa kaikkea alas ;)

    VastaaPoista
  3. Huikea kurpitsa! =) Mahtavia kuvia jälleen!

    VastaaPoista
  4. Huiii, onpa iso kesäkurpitsa. Minullakin on yksi kurpitsa, mutta siinä on vielä ihan vauvakurpitsoja! Ihania kuvia, niin isoisia ja pirteitä!

    VastaaPoista
  5. Hih, mikä löytö!! Tuosta saa vaikka mitä. Ja uudet perunat on nam. Oliskin oma maa, josta niitä sais. Te onnekkaat :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Ja edellisen postauksen peitto on hurmaava!

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Voi ihanaa, mä niin toivon että me saatais ensikesänä palsta :) huoh<3

    VastaaPoista
  9. Oho;)Ihan mieletön. tollasta en ole ikinä nähnyt.Toi kurpitsakuva on kyltaas niin hieno että luulis sen olevan jonkun ammattikuvaajan otos.

    VastaaPoista
  10. Sude: Kyllä vaan oliskin, mutta eihän meidän nirso rinsessa kesäkurpitsaa syö, jollei sitä oo piilotettu tosi taidokkaasti ruuan sekaan. ;)

    jarna: Kiitos! Mä tykkään myös kuvasta paljon. Hyvä vinkki toi pakastaminen. Ei varmasti tätä ehditä kaikkea käyttää, jollei sitten jaeta naapureillekin (sen varmaan teenkin jos vaan kelpaa ;).

    Mun tekemä: Eikö! Kiitos! =)

    Auli: No arvaa kun mäkin suorastaan säikähdin, kun niiden kaikkien vauvojen keskeltä tuli esiin tää monsteri! :D

    Peppi: Sanos muuta! :D Mun pitäis varmaan jo säännöstellä mun uusien perunoiden syöntiä, kun eilenkin söin vaan niitä koko päivän. Ollaan kyllä onnekkaita tosta palstasta. :)

    kewa: Kiitos! :)

    Rosa: Toivottavasti saatte! Pidän peukkuja. :)

    Perhonen: No eikö! Tää on eka kesä kun laitoin kesäkurpitsaa tulemaan, joten oli kyllä ihan hullu ylläri, että tollasia mötkyjäkin sieltä voi pulpahtaa esiin. Kiitos kuvakehuista! =) Oon tän blogin myötä kehittynyt aika hyväksi kameran kanssa. Se on kivaa kun välillä onnistuu tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
  11. On siinä iso kurpitsa! =)
    Mulle kävi viime kesän lopulla niin, että kun viimeisiä kurpitsoja napsin irti ja aloin repimään kasveja irti maasta, niin yhden ison lehden alta löytyi varsinainen jättiläiskurpitsa, 45cm pitkä ja noin 40 cm ympärysmitta. =D
    Talven yli se ilahdutti koristeena koristekurpitsojen joukossa.

    VastaaPoista
  12. Koo: Joo-o! Tämäkin oli hyvin piiloutunut ison lehden alle. En ois ajatellut, että "jo" tässä vaiheessa kasvukautta voi tulla tällaisia. Kuulostaa kyllä hirmu monsterilta toi sunkin löytö! :D

    VastaaPoista
  13. En ole hetkeen käynyt blogissasi ja sydän pakahtuen luin kirjoittamaasi teidän elämänmuutoksesta, ja hassu sattuma taasen meillä ihan sama edessä ja varmaan vielä samana päivänä. Mulla on töihinpaluu ensi maanantaina ja lapseni aloittavat "päiväkotiuran". Tunnelmat ovat aivan samanlaiset kun sinulla! Mulla on maha kipeänä heti kun ajattelen asiaa, kurkkua kuristaa ja sydämeen ottaa. Ei niinkään oma töihinmeno, vaan lapset... Tai taitaa se olla molempia. Tsemppiä teidän perheelle muutokseen!

    Niin ja aivan ihania töitä olet ehtinyt taas tehdä, tilkkupeitto on hurmaavaakin hurmaavampi! Toivon, että ehdit vielä töihinpaluunkin jälkeen tehdä kaikkea kaunista ja ilahduttaa meitä muita!!!

    VastaaPoista