12 helmikuuta, 2011

Craft it forward 2011Käyn aina välillä ihastelemassa Pilvitarhan paja nimistä blogia ja pari päivää sitten satuin sinne just oikeaan aikaan. Viimeisin postaus koski käsityöhaastetta nimeltään craft it forward - ja viisi ensimmäistä kommentoijaa pääsi Pilvitarhan kautta mukaan. Sain ängettyä itseni sinne viiden joukkoon, ja nyt sitten toivon että saan itsekin viisi iloista näpertelijää jatkamaan tätä mun kautta. Osallistumiseen EI tarvitse olla omaa blogia, facebookin kauttakin ilosanomaa voi jatkaa (katso ylempi linkki, ohjeistus siellä). En näe syytä miksei tähän voisi osallistua vaikka ei olisi kumpakaan myöskään, voihan sitä aina sähköpostillakin ihmisiä haastaa mukaan. :)

Idea on se, että viisi ensimmäistä kommentoijaa saa multa jonkun omatekemäni käsityön, jonka teen vartavasten tätä haastetta varten. Jokainen niistä viidestä lupaa samalla jatkaa haastetta eteenpäin, tehden itse viidelle ihmiselle jotain (voi olla piirustus, maalaus, ompelus, neulejuttu, valokuva, ihan mitä vaan..). Kiirettä ei ole, eikä sen myötä hirveitä paineitakaan, sillä aikaa on koko tämä vuosi 2011! Eli tämän vuoden sisällä saat multa jonkun kivan pikku lahjuksen ja tämän vuoden aikana lähetät itse viidelle tyypille jonkun tekeleesi. Eikös kuulostakin hauskalta! :)

Vaikka tää onkin aika uusi blogi, eikä lukijoita ole paljon, niin toivontoivontoivon että viisi ihanaa ilmoittautuisi mukaan. Jos ei, niin pillitän sitten partaani täällä. ;)

**********************************************************************************

I joined this challenge called Craft it forward 2011! You can read more about it here and now i reallyreallyreally hope that i get five people to join it through this blog. Everyone can participate, no matter where you are from. So let´s get crafting!! ;D

Photo: pbrigitte zombuki

5 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta tään mukavan blogin.
  Toivotan iloista pakkas sunnuntaita sinnepäin.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa villasukka ja kiitos kivasta kommentista! Ja ennenkaikkea ihanaa kun osallistut haasteeseen! ;) Laitteletko mulle sähköpostiin sun osoitetta mihin voin sitten lähettää käsityöyllärin. :)

  VastaaPoista
 3. Oon jo muutaman kerran käynyt vaklaamassa täällä, ja meinannut laittaa viestiä, mutta en oo sitten syystä tai toisesta laittanut mitään :) Nyt tuli kuitenkin semmonen haaste että on pakko tarttua tilaisuuteen :) Ihania juttuja oot tehnyt <3 Ja löytänyt ihania kankaita maailmalta :) (monta kertaa oon muistellut meidän keskustelua siitä ettei oo ketään muuta jonka kanssa ihastella kankaita :D) Mulla on seuraava viikko talvilomaa koulusta ja sun innoittamana ajattelin tehdä itselleni Taitomaahan myös myyntipaikan.. Islakin on jo niin iso tyttö :) ja yhtä söpöliini kuin ennenkin :) Äläkä turhaan itke, teet niin ihkuja juttuja että eiköhän jo pelkästään niiden perusteella löydy muutama jotka haluaa lähteä mukaan :)
  T:Satu :)

  VastaaPoista
 4. Satu!! Ihanaa kuulla susta! On ollut ihan ikäväkin. :( Kiva kun osallistut ja kiitos kehuista! Yritän kekkaa sulle jotain tosi kivaa. :) Laita mulle sit linkkiä sun Taitomaan kauppaan. Haluun nähdä mitä kaikkee kivaa sinne laitat. Ja laita mulle sähköpostiin sun osoite niin saat sit tän vuoden sisällä, ehkä jo parin kk:n sisällä jotain kivaa. :) <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Eksyin ihan sattumalta sun blogiin ja lueskellessani näitä vanhoja tekstejä huomasin että tädtähän puuttuu vielä pari osallistujaa :) Oon vähän myöhässä mutta ei kai se haittaa..

  VastaaPoista