03 tammikuuta, 2019

Hyvää alkanutta vuotta ja ALE

Heippa kaikki!

Toivottavasti kaikilla sujui joulu leppoisissa merkeissä ja uusi vuosi on alkanut hyvin! Itse olin sen verran kiireinen, etten ole täällä juuri ehtinyt piipahdella, mutta instagram päivittyy kyllä lähes päivittäin, joten sitä seuraamalla pysyy ajan tasalla missä mennään. :)

Lisäilin vuodenvaihteessa poistuvia ja vanhempia tuotteita aleen verkkokaupassa ja mm. pussukoista, laukuista, huiveista, kynistä ja puuviivottimista, tarroista ja teipeistä löytyy alennuksia.

Kannattaa siis mennä sinne seikkailemaan ja tekemään hyviä löytöjä, myös viimeinen iso neulepussi on muuten nyt alennettuun hintaan! Uusi mallisto tulossa vuoden alussa ja muuten, neulojille vinkiksi, että olemme ystäväni Rosan (Vanja Sea) kanssa kyhäämässä upeaa arvontaa Instagramin puolella lähipäivinä, joten senkin puolesta kannattaa klikata itsensä TÄNNE seurailemaan!

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille ja kiitos viimeisestä!! ♥♥♥Pssst... Tätä mekon upeaa tummaa Margaret Annie -kangasta saa jälleen kaupasta!!


Happy New Year everyone!!! I hope your holidays went well and you´re all relaxed and full of energy now. :)

I have added some awesome sales to my shop so go check it out!

P.s. Shop will turn into English during this week!!! And also, go follow our Instagram if you love knitting, a wonderful giveaway will take place there very soon!!!

1 kommentti:

  1. Great post, thanks for sharing!

    Hương Lâm với website Huonglam.vn chuyên cung cấp máy photocopy toshiba cũ và dòng máy máy photocopy ricoh cũ uy tín, giá rẻ nhất TP.HCM

    VastaaPoista