19 joulukuuta, 2018

Tervetuloa huomenna 20.12!!

Tervetuloa tekemään kauniita ja ajatuksella valittuja joululahjaostoksia, sekä shoppailemaan Libertyn kankaita Nova Melinan työhuoneelle torstaina 20.12.! 
Libertyn laadukkaiden puuvillojen lisäksi voi käsillätekijä tehdä loistavia löytöjä mm. Art Galleryn poistuvista kankaista, jotka ovat kaikki -50%, sekä sekalaisista tilkku- ja nauhapusseista!

Lisäksi Nova Melinalta löytyy huolella ja taidolla laadukkaista kankaista valmistetut pussukat ja asusteet, sekä paljon silitysmerkkejä ja pientavaroita, kuten teippejä, tarroja, kyniä ym. joista useat ovat tarjoushintaan, myös käsitöiden alekoria pääsee penkomaan!

Saaralta löydät upeita käsinvalmistettuja oivaltavia koruhankintoja moneen makuun, myös Saaralla on mukanaan ALE aarrelaatikko!

Lisäksi tarjoamme mukavan leppoisaa tunnelmaa, namia, teetä ja piparkakkuja! Tervetuloa herkulliselle shoppailulle ja hengailemaan kanssamme!

HUOM! Ulko-ovet sulkeutuvat n. klo 17, jonka jälkeen löydät ovesta puhelinnumeron johon soittamalla pääset sisälle! Katsothan siis, että puhelimessasi on akkua, jos tulet illemmalla paikalle!


Tomorrow we are keeping a Christmas pop Up at my work room! Welcome!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti