19 lokakuuta, 2018

Tilkkutäkki pienelle tytölle

Heippa ystävät! 

Viimeisin valmistunut tilaustyö on tämä Libertyn kankaista ompelemani tilkkutäkki pienen tytön sänkyyn. Halusin lisätä täkkiin muutaman pienen yksityiskohdan ja päätin tehdä sen kirjomalla eri värisillä, mutta sävyihin sopivilla langoilla muutaman neliön ympärykset. Täkin sisälle tikkasin hieman paksumman vanumaton ja taustakankaaksi valikoitui Libertyn harmaa Capel. 

Myös etupuolelle päärmeeksi käännetty taustakangas on käsintikattu kiinni. En ehtinyt kuvata täkkiä kunnolla kokonaisuudessaan, mutta koko on n. 80 cm x 150 cm.

Pienelle tytölle lähti täkin mukana myös salamatkustajana pikku pupunen.  Hello friends! 

This is my latest custom work i made for a client. A Liberty patchwork quilt for her daughters bed. I didn´t have the time to take proper pics of the quilt but the size is appr. 80 cm x 150 cm.

I wanted to add some small details to the quilt so i embroidered few squares with basic hand stitching using different colored (but matching) embroidery threads. I also hand stitched the edges to get a matching whole.

I happened to notice a small stowaway who hopped on top of the soft quilt to meet the little girl in hopes to be her new best friend.

4 kommenttia:

  1. Kaunis <3 Tilkkutäkit on niin ihania! Meidän pienimmälle tekemäni suunnilleen tekemäsi kokoinen tilkkutäkki on tässä sohvalla torkkupeittona, koska se on vaan niin ihanan pehmeä ja nätti (tein japanilaisista sileistä tuplaharsoista ja pehmeiksi kuluneista puuvilloista ohuella täyspuuvillavanulla).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kuulostaa ihanalta! Toi on niin totta! Meillä täällä on myös vauvasta saakka valmistuneet täkit kaikki jossain esillä ja käytössä. Ne on ihania - ja niin kivoja muistoja, kun lapset kasvavat aikuisiksi. :)

      Poista