20 lokakuuta, 2018

Penaalit syksyn väreissä!

Sain vihdoin päivitettyä syysmallistoni Libertyn penaaleja verkkokauppaan! Upeaa värien tykitystä niin pienille kuin isoillekin kynäniekoille. Penaali on mielestäni tosi kiva lahjaidea myös kaikenikäisille. Riippuen siitä minkä ikäinen saaja on, voi sisälle sujauttaa kyniä, namia, hiusponnareita, post it -lappuja.. mitä nyt kukakin keksii. Näitä kelpaa opettajienkin käyttää, ihana joululahjaidea siis lemppariopelle myöskin!

Ensimmäisessä kuvassa on upeaa Japanilaista vintage Libertyä, joka oli mieletön tekemäni löytö Japanista (verkosta). Sitä ei ole missään saatavilla - luonnollisestikaan, kun on vintage mallistoa. Vähän erilainen kuosi, kuin mihin on tottunut Libertyltä, mutta japanihenkisyys on selvästi nähtävissä. Tykkään tästä itse ihan hulluna ja loput kankaasta käytänkin erittäin harkiten, itselleni pitää saada tästä myös jotain. Sain tätä napattua vain yhden metrin verran. :)
I finally managed to add my autumnal pencil case collection HERE! Such a gorgeous range of colorful Liberty fabrics turned into very pretty and useful items. Lovely gift ideas too for a smaller and bigger receivers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti