09 toukokuuta, 2018

Pop Up TÄNÄÄN + ARVONTA!

Huomenta kaikille! Tänään on tosiaan työhuoneellani Äitienpäivän Pop Up, josta löytyy toinen toistaan ihanampia lahjaideoita niille tärkeimmille naisille. Osoite on Mikkolantie 1 A, 3.krs ja klo 17.00 jälkeen, kun ulko-ovet sulkeutuvat, löytyy ovesta puhelinnumero johon soittamalla pääset sisään sinne klo 20 saakka illalla!

Samalla voit ihastella Libertyn upeita kankaita ja hankkia itsellesi ihanimmat kesävaatekuosit ompeluksiisi! Kaikki loput Art Galleryn kankaat ovat tänään (vain paikan päällä) -20%!! Niistä myös löytyy ihania kuoseja kesävaatteisiin ja vaikka piknik-täkkeihin!

Pop up siis avoinna klo 14-20, mutta itse olen paikalla jo aiemmin ja klo 10 jälkeen olette erittäin tervetulleita shoppailemaan minun tuotteita (tai Islan saippuoita), jos myöhempi kellonaika ei sinulle sovi!

Isla Olivian 11 v. toinen saippuaerä on nyt viimeistä palaa myöten valmis. Kauniit pastelliset maatuskasaippuat valmistuivat Islan taitavissa kätösissä SLS/WSLES vapaasta saippuamassasta. Jokainen saippua on itse värjätty ja niihin on lisätty hurmaava pionin tuoksu. 
Saippuat pakataan yksitellen sellofaaniin ja mukana on pieni tuotelappu, josta näkyy niiden tekijä. Ihana kevätpiristys omaan kotiin ja lahjaidea kenelle tahansa! 

Isla saapuu itse paikalle myymään saippuoita heti koulun jälkeen, eli n. klo 14.30. Saippuat ovat kuitenkin saatavilla jo klo 10.00 eteenpäin, jos joku pääsee ainoastaan aamupäivästä paikalle ja haluaa oman saippuan. Saippuoita on erittäin rajallisesti.

HUOM! Islalle käy ainoastaan käteismaksu (ja mielellään tasaraha).
Saara Ruskola tulee klo 14-20 myymään upeita korujaan, jotka ovat mitä ihanin lahja koruja käyttävälle äidille/mummille (sinulle!)! Alla olevan kuvan ihana kaulakoru on Saaran mallistosta.


Sitten vielä suloinen arvontavinkki! Niinan Unelmia -blogissa käynnistyi eilen Äitienpäivä-arvinta, josta voi voittaa valmistamani Rifle-meikkipussukan! Voit osallistua arvontaan blogissa, tai TÄÄLLÄ Instassa! Kuvat otettu Niinan blogista.Our Pop Up today at my work room from 2pm to 8 pm!! Welcome!!!! P.s. I am there after 10am.. so if you want to buy my products you are welcome earlier as well.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti