31 toukokuuta, 2018

Tervetuloa tänään piipahtamaan :)

Pieniä kauniita Liberty kolikkokukkaroita on valmistunut lisää ja ne ovat tänään ensimyynnissä työhuoneellani. Mitään virallista tai sen kummempaa ohjelmaa ei ole, eli työskentelen ihan normaalisti, mutta asiakkaat ovat erittäin tervetulleita piipahtamaan ostoksille ja katselemaan kankaita jne. Olen paikalla klo 12.30-17 ja tuolla välin voi tulla koska tahansa. Ovi saattaa olla kiinni, koska ompelen ja siitä lähtee sen verran melua että voisi muilla olla sanomista, mutta koputa rohkeasti oveen niin pääset sisälle! =)

Osoitehan on Helsinki Fashion House, Mikkolantie 1 A, 3.krs. Työhuoneeni on siellä vähän piilossa siellä kolmosen vasemmassa siivessä, mutta jos infossa on joku paikalla (yleensä on) niin häneltä voi kysyä ja mulle voi myös laittaa viestiä. Talossa saa kyllä myös seikkailla, jos haluat etsiä huoneeni omatoimisesti. :D 

Tervetuloa, tai muuten vaan kivaa päivää!


I will be at my work room today from 12.30pm to 5pm - all customers are welcome to pop by! Nothing special today, i will be working but my door is "open" (probably actually closed when i´m sewing but knock!)! 

Cute new Liberty coin/card pouches have been on the making and the first patch is available today at my workroom and later this week online!

Have a great day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti