15 lokakuuta, 2017

Uusia upeita silitysmerkkejä!

Näitä löytyy nyt vino pino taas kaupasta!  Meillä vaihtui juuri vaatekoko taas numeroa isompaan ja n. viikko sitten käytiin ostamassa uusia peruspaitoja kaappiin. Nyt odotetaan sopivaa päivää, jolloin lapset tulee mukaan työhuoneelle ja pääsevät suunnittelemaan peruspaidat ja pari hupparia oman tyylinsä mukaisiksi silitysmerkeillä. Superkivaa tekemistä lasten kanssa ja mikä parasta - kädenjälki näkyy heti ja vaate on heti paljon hienompi! :)

Muistakaa myös tsekata samalla loput alehuivit -50% ja ale-pussukat myös -50% (löytyvät eri pussukka-kategorioista), niitäkin on vielä muutama jäljellä. Silitysmerkit mahtuvat yleensä samaan pakettiin ilman lisätoimituskuluja.

P.s. Muistatteko vielä ton maiharin joka koristeltiin muistaakseni viime, vai jopa toissavuonna (apua, voiko aika mennä niin nopeesti..?!)? Se on edelleen meillä käytössä ja merkit on pysyneet hyvinä, kun ompelin ne muutamalla pistolla reunoista kiinni. Siinä näkyvää keltaista Kawaii kissa-merkkiä löysin ihan vasta lisää ja ne ovat nyt myös kaupassa (niitä löytyy kolme erilaista mallia). :)New super cool iron on patches are now available HERE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti