14 lokakuuta, 2017

Haru ja Jalo auringossa

Pakko laittaa vielä perään muutama kuva meidän nuorimmista pojista, nappasin nää aamulla, kun pojat köllötteli parvekkeella ja aurinko osui niihin ihanasti. Mau oli siellä myös hetken, mutta lähti taas kun hain kameran, as usual.

Haru on nyt 1v 5kk ja Jalo täyttää kohta 5 kuukautta. Jännä nähdä miten Jalon kasvot ja pää kehittyy iän myötä. Harusta on kasvanut jo komea mies, vaikka Nevatkin jatkavat kasvuaan ainakin turkin osalta muistaakseni kolmeen-neljään ikävuoteen saakka. Maine Coonit alkavat olla täydessä koossaan kolmen vuoden iässä. En tosin tiedä vaikuttaako leikkaaminen minkä verran..? Haru leikattiin vasta pari viikkoa sitten, Jalon kanssa täytyy olla nopeampi jos alkaa näyttää yhtä vahvoja kolliintumisen merkkejä kuin Haru.
Mouruaminen yltyi ihan mahdottomaksi, nurkista löytyi muutamat merkkipissat ja kun Jalo saapui taloon, no, siitä ehkä mainitsin jo aiemminkin, mutta Haru sekosi ihan totaalisesti kun luuli saaneensa tyttöystävän. Sitä astumis-showta katsoin pakolliset kaksi päivää ja varasin ajan heti maanantaina samalle päivälle leikkaukseen. Siitähän sitten meni vielä pari viikkoa, ennen kuin hormonit alkoi laskemaan kunnolla, tiedoksi muillekin jotka eivät tiedä. Mau leikattiin suunnilleen tasan yksivuotiaana ja se taisi olla hyvä aika, ei ehtinyt alkaa vielä kiimakalleksi.

Onneksi nyt on rauha maassa ja Haru-mussukkakin voi ottaa rennosti, kun ei tarvitse koko aikaa olla tekemässä pentuja. :D


Two of our three handsome kitty boys (Mau ran out when he saw me with camera, as usual). Haru (Neva Masquerade) is now 1y 5mo and Jalo (Maine Coon) is soon 5 months old.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti