18 syyskuuta, 2017

Uusia merkkejä!

Ensin, kiitos kaikille jotka kävitte mun ja Rosan Pop Upissa työhuoneellani viime viikolla! Oli tosi mukava päivä ja kiva nähdä taas asiakkaita kasvotusten!

Facebookissa tästä olenkin jo maininnut, mutta otin siis peruutuspaikan ensi viikonlopun Kädentaitomessuille Helsingin Wanhaan Satamaan 23.-24.9. - Toivottavasti nähdään myös siellä lauantaina tai sunnuntaina! Olen C-hallissa paikalla 28.

Muutama upea uusi silitysmerkki on juuri lisätty KAUPPAAN ja tytär tänään ihanasti innostui aamulla koristelemaan syysmaiharinsa näillä. Yritän saada vielä tänään jossain välissä otettua takista kuvan, tuli tosi hauska! :)

Takkiin suosittelen merkkien ompelua, vaikka pysyvät silittäessäkin mikäli takin pinta on tarpeeksi pehmeä/huokoinen. Kovapintaisiin takkeihin liima ei välttämättä tartu kunnolla ja kiiltäväpintaisia (bombereita ym.) ei kannata silittää tietenkään ollenkaan. Ompelussa on myös se hyvä puoli, että merkit saa takista irti sen käydessä liian pieneksi ja ne voi käyttää taas uudestaan.

P.s. Toi Sugar Skull kissa on niin magee!!!


Lovely set of new iron on patches is now updated to MY SHOP!  My personal favorite is that super awesome Sugar Skull cat!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti