21 syyskuuta, 2017

Meille tuli vauva!

Tiistaina saapui viimeisin perheenlisäys meille Venäjältä saakka. Valkoinen "pieni" kissanpoika rodultaan Maine Coon, nimeltään (tiedän, meidän nimet...)

Jalo Armas Paroni Marraskuu!

Vanhan perinteen mukaan jokainen sai taas valita kissalle nimen, tosin en voinut hillitä itseäni vaan valitsin tälläkin kertaa kaksi nimeä (Jalo Armas), lapsilta tuli Paroni ja Marraskuu. Viimeisen kohdalla oli hieman pidättelemistä, mutta (melkein) kaikki ehdotukset menee tässä raadissa läpi. :)

Milon ollessa niin täydellinen koira, en osaa enää ajatella ottavani meille koiraa. Kun näin kuvan tästä Miloa muistuttavasta kissasta, no.. ei vaan nyt voinut mitään. Kissaluku on nyt (uskoakseni) täysi ja laumamme taas eheä.

Jalo on 4 kk:n ikäinen, eli kuukauden yli normaalin luovutusiän. Kuten kuvista ehkä huomaa on vauvalla jo nyt aika paljon kokoa, mutta näistähän tuleekin aika isoja kinnejä. Rodunomaiset piirteet on aika selkeät jo vaikka vauveli vielä onkin.

Haru otti Jalon heti avosylin vastaan ilman mitään ongelmia, lähinnä ainoa ongelma Harun kanssa on se, kun sitä ei ole vielä leikattu. Kuvittelee rassu nyt saaneensa morsion itselleen eikä saa hetken rauhaa haluiltaan. Leikkaus siis edessä erittäin pian.

Mau jaksoi pari päivää murista, sähistä ja läpsiä vauvaa, mutta tänään näyttäisi jo taipuneen kohtaloonsa. Uusi vauva on siis oikestaan jo täysin kotiutunut. Rohkea pentu ei ole näyttänyt jännitystään oikeastaan ollenkaan, vähän alkuun Maun kohdalla oli varovainen, mutta päätti ottaa oman paikkansa ensimmäisestä päivästä lähtien.

Taas ollaan ihan lovena täällä.Our newest family member arrived to us this Tuesday from Russia. He is a pure white Maine Coon kitten, age 4 months and the name we gave him (is super funny)..

Jalo (Noble) Armas (Beloved) Paroni (Baron) Marraskuu (November...don´t ask..). :D

The bigger kitties have eventually took him in really really well. Mau snapped a few times during first and second day but today he was already washing the baby - so that went surprisingly painless. Haru hasn´t been neutered yet so the biggest problem is he and his hormones. He now thinks he has a brand new princess to himself and is ready to make some babies. So.. poor boy will have to loose his balls very soon now. ;)

Anyways, we are IN LOVE!

4 kommenttia:

 1. Herra Marraskuu on kyllä komea kisu:)
  Noi lasten keksimät nimet on kyllä hauskoja.Me hankittiin kanoja ja kukkoja vähän aikaa sitten ja niminä on mm. David Brown,Persikka ja Historian Vihko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Aivan mahtavia nimiä teidän linnuilla! Historian vihko on mun ehdoton suosikki! :D

   Poista
 2. Ei vitsit! Niin superharvoin käyn omassa vanhassa blogissa (tosin kohta on tarkoitus sinne terveisiä runoilla) mutta näin sivupalkissa päivityksesi missä oli kissan kuva - tulin katsomaan tänne ja hämmästyin, koska juuri melkein otimme maine coonin! Mutta sitten näin vanhemman pävityksesi ja luin Harusta, ja hän on vauvakuvissaan identtinen neva masquerade -pentujen kanssa, joita muuttaa meille kaksi kappaletta ensi lauantaina ;D! Ja myös meidän kisut on rekisteröimättömiä mutta puhtaita pitäisi olla. Me ollaan ihan tulisilla hiilillä täällä ja odotellaan viikonloppua, jolloin ehditään hakemaan vauvat sieltä Hesan lähetä, uuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi! Onneksi olkoon! Nevat on aivan ihania kissoja! Tiedän NIIIN hyvin ton tulisilla hiilillä -fiiliksen! Se on nyt siedetty täällä kolme kertaa ja joka kerta oli yhtä vaikeaa. :D Tiedätkö teidän vauvojen isän nimen? Tuli vaan mieleen, kun Harun veli teki pennut jotka ovat nyt myynnissä... rekisteröimättömiä nekin, mutta en tiedä missäpäin asustavat. :)

   Poista