11 huhtikuuta, 2017

Kuvia työhuoneelta

Heippa! Tajusin etten ole uudelta työhuoneelta napsinut vielä kuvia ollenkaan (paitsi instan puolelle) tänne blogiin, joten nyt tulee muutama nurkka esille. Älkää antako luovan sotkun häiritä! :D

Nyt huhtikuussa on pari myyntitapahtumaa tulossa, joihin osallistun ja sen lisäksi olet tietysti tervetullut työhuoneelleni katselemaan kankaita ym. ja ostoksille lähes koska tahansa, laita vaan rohkeasti sähköpostia!!

Työhuoneen pinnat on aika rosoiset, mutta se ei mua itseä haittaa, tykkään oikeastaan siitä kontrastista vähän rähjäisen ja kauniin välillä. Eikä siellä nyt niiin rähjäistä ole, mitä nyt muutamia reikiä ja kuoppia + irronneita maalipintoja siellä täällä, ja betonilattia jonka päältä on revitty kokolattiamatto joskus pois. Se on mun ja mä tykkään siitä. :)

Niistä tapahtumista vielä, merkitkäähän päivämäärät ylös.. Ensin tulee Kädentaito tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan Lapsimessujen kanssa (arvon sinne piakkoin pari vaparia jossain päin somea) ja heti seuraavana viikonloppuna taas ihana Café Latten kevättapahtuma Espoossa. Tämän kuun kaksi viimeistä viikonloppua siis.. Lisäinfoa tulossa pian!

Kivaa päivää!

I realized i haven´t take any pics from my new work room so here you are! The surfaces are a bit rugged here an there but i like it. I like the contrast between shabby and beautiful. And i LOVE that this place is all mine!! :)

Happy Tuesday my friends! And don´t mind the creative mess.... I tried to crop it out. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti