13 huhtikuuta, 2017

♡ Hampton mekko ♡

Mekkotehtaan uusimman kirjan Line-kaavalla tehty lempparimekko tällä kertaa Libertyn sinisestä Hampton Wedding kankaasta. Tätä hehkeää maalauksellista kuosiahan löytyy myös ihanassa Valkoisessa ja Luonnonvaaleassa sävyssä! Todella kaunis käsin maalattu kuosi, joka sopii moneen erilaiseen vaatemalliin.

Tein Islan hyvälle kaverille synttärilahjaksi valkopohjaisen Linen - ja nyt onkin hauskaa, kun tytöt voivat samistella yhdessä samanlaisissa erivärisissä mekoissaan. :)

P.s. Kuten ehkä kuvasta näkyy on meidän Maukki-mies saanut leikkauksen jälkeen hieman massaa massuun. Maun uusi lempinimi onkin Pulla. Millähän ihmeellä saa hyvällä ruokahalulla varustetun leikatun kissan pysymään hoikkana, kun taloudessa on toinenkin kissa joka tarvitsee ruokaa. Haru kun syö vain nälkäänsä ja sille on oltava kuivanappuloita saatavilla koko ajan, muuten jää ruoat syömättä. Mutta... arvaahan sen kuka pikku-pulla siellä käy enimmäkseen mussuttamassa.Dress for my darling. Pattern is from newest Mekkotehdas book and fabric is gorgeous Liberty Hampton Wedding in blue. And yes, our cat mr. Mau is a bit fat. Greedy little guy.

4 kommenttia: