16 marraskuuta, 2016

Todella herkkuja silitysmerkkejä ja viikonlopun menovinkki!

Nämä kaikki löytyy nyt TÄÄLTÄ  verkkokaupastani, ihana pino uusia mielettömän ihania ja söpöjä silitysmerkkejä. Joukkoon eksyi tällä kertaa (vahingossa) myös yksi ommeltava merkki, mutta yksisarvisen söpöys ehkä korvannee sen kiinnittämisen työläyden verrattuna silitysmerkkeihin. :)

Viikonloppukin lähestyy ja ensimmäiset joulumyyjäiset, nimittäin Ogelin nuorisotalo Nuotassa on jälleen perinteiset Marttojen Iloiset Kädet -joulumyyjäiset ja siellä minäkin taas teitä odottelen käsitöiden ja silitysmerkkien kanssa! :)
Sinne siis tulee valmistuotteista ainoastaan silitysmerkit mukaan ja niissä on taas paljoustarjous, kuten messuilla mulla yleensä tuppaa olemaan. Kannattaa siis tulla hyville lahjaostoksille!


All of these super cute and wonderful iron on patches are now all stocked up and ready to go! Go check the whole selection at my shop!

3 kommenttia:

 1. Heippa! Myytkö Oulunkylän joulumyyjäisissä kankaita? Tekisi mieli päästä hypistelemään ja ihastelemaan niitä livenä. :)
  T.Marianna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En ota kankaita sinne myyntiin, koska on kyseessä käsityömyyjäiset joihin toivotaan vaan käsitöitä, mutta voin ilman muuta ottaa mukaan muutaman FQ rullan, jos haluat tulla laatua kokeilemaan ja katselemaan? Voit laittaa mulle sähköpostilla kuositoiveita, jos sellaisia on! :)

   Poista
 2. Kiitos supernopeasta vastauksesta! Mäpäs kattelen vielä kuoseja tarkemmin ja laittelen sulle viestiä. :)

  VastaaPoista