23 marraskuuta, 2016

Kartanon joulutapahtuma sunnuntaina 27.11.

Sain kun sainkin järkättyä viime tipassa autokyydin tähän ihanaan tapahtumaan, joten tervetuloa taas ostelemaan minunkin tuotteitani suloisesta kartanomiljööstä! Tämä on yksi mun lempparitapahtumista aina yhtä ihanan tunnelman ja kivojen myyjien vuoksi. Suosittelen todella lämpimästi tulemaan!

En ota mukaan kankaita, ellet sähköpostitse sitä erikseen toivo, ja voin myös toimittaa tilauksen sinne. Siinä tapauksessa myös laita sähköpostia minulle, niin teen tilauksesta laskun ilman postikuluja. :)

Mun verkkokaupassa on nyt ihan järkyttäviä ongelmia, en pääse sinne ollenkaan sisään, en pysty päivittämään kauppaa enkä hallinnoimaan sitä millään tavalla. Mitään uusia tuotteita siis ei ole tulossa verkkokauppaan niin kauan ennen kuin saavat vian selvitettyä. Itse vähän kauhistelen ongelman laajuutta, en välttämättä usko että saavat sitä ollenkaan kuntoon. Arvatkaa oisko nyt aikaa alkaa tässä rakentamaan uutta verkkokauppaa?!?! Yyyyh!!! Tämäkin vielä!

No joo, itkua riittäisi vaikka ja mistä, mutta en nyt sitä tänne kaada, vaan toivotan teidät tervetulleiksi tähän ihanaan tapahtumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti